Bereikbaarheid en parkeren Bethesda › Treant Zorggroep

LET OP! Heeft u een afspraak, of vragen over bezoek en de bezoektijden? Kijk dan eerst op onze corona-informatiepagina.

Bereikbaarheid en parkeren Bethesda

Parkeren

Ziekenhuislocatie Bethesda is goed te bereiken. Zo kunt u tegen betaling uw auto parkeren op het parkeerterrein van Bethesda en locatie Weidesteyn. Ook zijn er bij de ingangen invalidenplaatsen beschikbaar. Hiervoor heeft u een gemeentelijke invalidenkaart nodig.

U kunt onze ziekenhuislocatie ook met De Bij bereiken. Deze Hoogeveense bus zet u voor de ingang van de locatie af. Meer informatie hierover vindt u op de website van de gemeente Hoogeveen.

Parkeertarieven

De eerste 20 minuten:  gratis
20 minuten - 5 uur € 1,00
Langer dan 5 uur € 5,00

Tussen 23.00 uur en 7.00 uur is parkeren gratis. Ook op zon- en feestdagen kunt u gratis parkeren. U kunt betalen met muntgeld, vijf- of tien eurobiljetten. Of met pin bij P1 en P3.

Parkeerabonnement
U kunt ook een abonnement kopen.

Week € 5,00
Maand € 12,50
Kwartaal € 20,00

Bij het in- en uitrijden opent u de slagboom van het parkeerterrein met uw abonnementskaart. U kunt abonnementen kopen in de winkel in de hal van ziekenhuislocatie Bethesda en bij de receptie van locatie Weidesteyn.

Parkeervoorwaarden
Voor het parkeren bij Bethesda gelden specifieke Treant-parkeervoorwaarden.

Contact
Voor meer informatie over parkeren bij Bethesda neemt u contact op met het Facilitair Meldpunt van Treant Zorggroep:
T: 0528 28 64 40
E: facilitairmeldpunt@treant.nl

Route en bereikbaarheid

Ziekenhuislocatie Bethesda is met de auto, openbaar vervoer en voet goed te bereiken.

Auto
Als u met de auto komt, volg dan de ANWB-borden met de aanduiding ‘H Bethesda’.

Vanuit richting Zwolle
Volg A28/E232 richting Hoogeveen, Assen, Groningen. Bij knooppunt Hoogeveen schuin rechts aanhouden naar A28/E232. Bij aansluiting Hoogeveen: neem rechter rijstrook van A28/E232 naar Zuidwoldigerweg. Bij de stoplichten rechtsaf en kies vervolgens de linker rijbaan. Op de rotonde rechtdoor (tweede afslag naar Zuidwoldigerweg). Na 300 meter de rotonde oprijden en de eerste afslag nemen naar de Bethesdastraat. Op de Bethesdastraat na 740 meter rotonde oprijden. Neem op de rotonde de tweede afslag.

Vanuit richting Groningen
Volg A28/E232 richting Zwolle. Neem afrit 26 (Hoogeveen). Daarna op de rotonde de eerste afslag nemen naar de Zuidwoldigerweg. Op de volgende rotonde de eerste afslag nemen naar de Bethesdastraat. Op de Bethesdastraat na 740 meter rotonde oprijden. Neem op de rotonde de tweede afslag."

Openbaar vervoer
Ziekenhuislocatie Bethesda is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station Hoogeveen stoppen diverse buslijnen voor het ziekenhuis.

Op de website www.9292.nl vindt u de aankomst- en vertrektijden van de buslijnen. U kunt ook bellen met de vervoerslijn 0900 92 92 (€0,70 per minuut). Op www.hoogeveen.nl/debij vindt u meer informatie over de stadsbus van Hoogeveen; deze stopt ook voor de ingang van Bethesda.

Ook kunt u gebruik maken van een hubtaxi, wannneer er geen bus- of treinverbinding in uw directe omgeving aanwezig is.

Te voet
In circa 25 minuten kunt u ook lopend van het NS-station Hoogeveen naar ziekenhuislocatie Bethesda. U bereikt het ziekenhuis als volgt:

  1. Steek bij het station rechtsaf naar de Cerarstraat;
  2. Sla aan het einde van de straat rechtsaf naar Blankenslaan-West en volg deze weg. Deze weg gaat uiteindelijk over in de Griendtsveenweg;
  3. Ga bij de rotonde naar rechts, de Harm Smeengelaan op;
  4. Loop rechtdoor en ga bij de rotonde naar rechts. U loopt dan het terrein van ziekenhuislocatie Bethesda op.