Voorlichtingsavonden › Treant Zorggroep

LET OP! Heeft u een afspraak, of vragen over bezoek en de bezoektijden? Kijk dan eerst op onze corona-informatiepagina.

Voorlichtingsavonden

Voorlichtingsavonden

Voorlichtingsavonden over zwangerschap en bevalling

Treant Zorggroep organiseert regelmatig voorlichtingsavonden voor zwangeren en hun partners uit de regio’s Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen. Met deze bijeenkomst kunnen jij en je partner je voorbereiden op een mogelijke (poli)klinische bevalling op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Een verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige en medewerker van een kraamzorginstelling geven uitgebreide informatie over de zwangerschap, bevallen thuis en in het ziekenhuis en over de kraamtijd. Ook kun je een kijkje nemen op de verloskamers in het Scheper (indien mogelijk).

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het online aanmeldformulier. Die vind je door hierboven op de datum van jouw voorkeur te klikken. De bijeenkomst is op ziekenhuislocatie Scheper aan de Boermarkeweg 60 in Emmen en vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in vergaderruimtes 1 + 2.

Voorlichtingsavonden over borstvoeding

Wil je meer weten over borstvoeding of twijfel je nog? Kom naar de voorlichtingsavond. Lactatiekundige en verloskundige Petra van Lienden van EVE vertelt samen met Liesbeth Hartings alles over de eerste voeding van je baby.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het online aanmeldformulier. Die vind je door hierboven op de datum van jouw voorkeur te klikken. Telefonisch aanmelden kan ook: 0591 69 13 52 (secretariaat polikliniek Noord 4, elke werkdag tussen 12.30 en 16.00 uur). De bijeenkomst is in het Onderwijscentrum in ziekenhuislocatie Scheper aan de Boermarkeweg 60 in Emmen. Je kunt vanaf de hoofdingang de borden in de hal volgen. en vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in vergaderruimtes 1 + 2.