Priklocaties › Treant

Priklocaties

U kunt bij Treant bloed laten prikken op priklocaties in de regio en op bloedafnamepoli's op de drie ziekenhuislocaties van Treant in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. In het overzicht (rechts) vindt u actuele openingstijden en adresgegevens van alle priklocaties. U kunt bloedprikken op afspraak op de ziekenhuislocaties en onze buitenpoli in Veendam en op prikposten Veendam en Westerbork. Op de andere priklocaties in de regio kunt u zonder afspraak langskomen tijdens een inloopspreekuur. Indien u op de ziekenhuislocaties op inloop komt, krijgt u mogelijk te maken met wachttijden.

Op dit moment is het alleen mogelijk om oogfoto's te laten maken in Emmen en Hoogeveen. Vanaf maart 2023 kan dit ook weer in Stadskanaal. 

 

Voorkom lange wachttijden
Het kan op bepaalde momenten druk zijn op de bloedafnamepoli’s op onze ziekenhuislocaties. Om lange wachttijden en drukte te voorkomen:

  • verzoeken we patiënten die alleen bloed moeten laten prikken, dit zoveel mogelijk te doen op onze priklocaties in de regio en niet op de ziekenhuislocaties;
  • adviseren we patiënten die voor bloedafname naar onze ziekenhuislocaties komen, om op afspraak te komen;
  • hebben we de openingstijden van een aantal priklocaties buiten onze ziekenhuislocaties verruimd.

Kijk hier voor de actuele coronamaatregelen op onze (prik)locaties.