Persoonlijke verzorging › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Persoonlijke verzorging

Heeft u dagelijks een beetje hulp nodig om uzelf te verzorgen? Treant Zorggroep kan u daarbij helpen. Zo kunnen wij u helpen met uw dagelijkse verzorging, zoals douchen, scheren, aan- en uitkleden, steunkousen aantrekken, haarverzorging en toiletgang. Ook helpen we u om met uw ziekte, aandoening of beperking om te gaan.

Kosten en indicatie

Voor 'persoonlijke verzorging' hebt u een indicatie van onze wijkverpleegkundige nodig. De kosten worden dan vergoed door uw ziektekostenverzekeraar, met uitzondering van uw eigen risico. Zonder indicatie kunt u onze diensten ook afnemen, maar betaalt u deze zelf.

Meer informatie of vragen? Neem dan contact op met een klantrelatiebeheerder of zorgbemiddelaar, 0900 0591 of +31 10 810 35 91.

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Er is helaas geen bezoek mogelijk op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling voor corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen. Dit geldt voor álle patiënten die opgenomen zijn op deze afdelingen, zowel voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus als voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste. Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk. Meer informatie

Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen en Friesland. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekers en voor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis