Ouderengeneeskunde › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Ouderengeneeskunde

Ouderengeneeskunde

De specialist ouderengeneeskunde is de arts; het aanspreekpunt voor medische zaken en behandeling van onze bewoners en cliënten. Hij of zij is gespecialiseerd in het bieden van complexe zorg aan ouderen en aan cliënten met chronische ziekten. Als het nodig is schakelt de specialist ouderengeneeskunde andere specialisten in zoals de chirurg of de neuroloog.

Ook kan de specialist ouderengeneeskunde paramedische therapeuten of verpleegkundigen bij uw behandeling betrekken, zoals de diëtist, wondverpleegkundige, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist, psycholoog of casemanager dementie.

Vanuit de thuissituatie

Heeft u een arts nodig met kennis van ouderenzorg? Dan kunt u - eventueel in overleg met uw huisarts - een specialist ouderengeneeskunde van Treant Zorggroep raadplegen.

Medisch beleid

Lees ook het document (pdf) Medisch beleid: Wat kunt u verwachten van behandeling door de specialist ouderengeneeskunde.

Doktersassistentes

Elvira Post

Elvira Post

Ria Veltrop

Ria Veltrop

Gea Jansen

Gea Jansen

Guda Coppoolse

Guda Coppoolse

Monique Imming

Monique Imming

Sophia Wassem

Sophia Wassem

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Er is helaas geen bezoek mogelijk op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling voor corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen. Dit geldt voor álle patiënten die opgenomen zijn op deze afdelingen, zowel voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus als voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste. Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk. Meer informatie

Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen en Friesland. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekers en voor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis