Voorzieningen › Treant

Voorzieningen

Beweegpad

In onze locatie is een beweegpad. Een wandeling langs dit pad motiveert bewoners, bezoekers en wijkbewoners om door middel van opdrachten te bewegen. Bent u nieuwsgierig? Kom dan langs om het beweegpad zelf uit te proberen!

Bibliotheek

We hebben hier een bibliotheek met boeken en video's. U kunt de boeken en video's ruilen op maandagmiddag, ook gaan de vrijwilligers die de bibliotheek runnen bij de bewoners langs. Zij zorgen er ook voor dat de voorraad regelmatig ververst wordt.

Broodservice

Drie keer per week (maandag, woensdag en vrijdag) gaan we met een wagen in Zuidermarke rond met kleine boodschappen: vers brood, broodbeleg, koek en koekjes. U kunt deze producten kopen. Een winkel hebben we niet in Zuidermarke, maar onder Zuidermarke zijn meerdere winkels gevestigd.

Fietslabyrint

Bewoners kunnen met het labyrint binnen een virtuele fietstocht maken door heel Nederland of door de omgeving waar ze vroeger hebben gewoond. Het fietslabyrint bestaat uit een groot beeldscherm met een speciale fiets. Bewoners in een rolstoel of bewoners die vanwege een beperking niet op een hometrainer kunnen fietsen, kunnen ook gebruikmaken van het labyrint. Zo fietsen bewoners niet alleen veilig, maar blijven ze in beweging, genieten ze van de beelden uit de omgeving en zijn ze ongemerkt aan het trainen.

Fysiotherapie-ruimte

Er is een ruimte voor fysiotherapie in Zuidermarke. Hier staat onder meer een loopbrug. De bewoners van Zuidermarke kunnen de ruimte gebruiken voor hun oefeningen. 

Kapsalon

Regelmatig kunt u uw haar laten knippen en/of kappen bij kapster Judith Compagne. Maakt u daarvoor zelf een afspraak met haar: tel. (06) 15 29 00 08.

Pedicure

Ook de pedicure is regelmatig in Zuidermarke aanwezig: elke dinsdagmiddag en donderdagmorgen.

U kunt met haar een afspraak maken via tel. (0591)  62 15 97. Voor een manicure kunt u ook bij haar terecht.

Restaurant

In ons restaurant kunt u een kopje koffie of thee drinken of tussen 12.00 en 13.30 uur een hapje eten. Ook als buurtbewoner bent u hier van harte welkom!

Meer weten?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel via 0900 0591 met de receptioniste, zij kan u meer vertellen.

Ga terug naar hoofdpagina locatie