Activiteiten › Treant

Activiteiten

Uit is goed voor u!

Onder dat motto hopen we u te mogen begroeten in Zuidermarke. Iedereen is altijd welkom om mee te doen aan de activiteiten, zowel bewoners van Zuidermarke als wijkbewoners. Wijkbewoners kunnen tegen een geringe vergoeding meedoen met allerlei activiteiten. Koffie en thee is inbegrepen. U kunt vrijblijvend een keer een activiteit mee doen in Zuidermarke, informeer hiervoor bij de receptie.

Wat is hier allemaal te doen?

Wekelijks worden er diverse activiteiten georganiseerd. Veel voorkomende activiteiten zijn het koffie-uurtje, hobby-uurtje, handwerken, zingen, luistermuziek, spelmiddag, bingo, spelmiddag, etcetera. Wilt u op de hoogte gebracht worden van alle activiteiten?  Wij vermelden de activiteiten op de volgende wijze:

  • In de nieuwsbrief, deze is ook digitaal te verkrijgen via receptie.zuidermarke@treant.nl
  • Op de kabelkrant;
  • Op het activiteitenbord in de zaal;
  • Op de affiches in de liften.

Feestdagen, uitjes, vieringen

Ook zijn er regelmatig andere leuke bezigheden. Zoals: dagtochten met onze eigen rolstoelbus, activiteiten rond de feestdagen, marktbezoek en wandelingen, modeshows van damesmodezaken. Ook is er regelmatig een ontspanningsmiddag of -avond.  Verder vieren we vijf keer per jaar het Heilig Avondmaal. 

Fietsen op de duofiets of Riksja

Zuidermarke beschikt over een duofiets met elektrische ondersteuning en een Riksja. Zo kunnen onze bewoners die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, toch nog genieten van een fietstocht. De duofiets en de Riksja zijn specifiek bestemd voor onze bewoners en dus niet te huur.

Beweegactiviteiten

Wekelijks vindt het ‘Meer bewegen voor ouderen’ plaats dat gegeven wordt door een beweegagoog. Alle bewoners kunnen hieraan deelnemen. Daarnaast wordt er door de beweegagoog in de huiskamers beweegactiviteiten aangeboden.

Ga terug naar hoofdpagina locatie