Zuidermarke › Treant

Zuidermarke

Zuidermarke

Fijn leven in een gemoedelijke sfeer

Woonwijkcentrum Zuidermarke ligt in het centrum van Emmen, boven een winkelcentrum. We ondersteunen bewoners en cliënten om zoveel mogelijk het gewone leven in stand te houden en te genieten van gezelschap, lekker eten en drinken en een fijne vrijetijdsbesteding. Eenmaal binnen in Zuidermarke voel je de gemoedelijke, huiselijke sfeer. Ons uitgangspunt is niet de zorg op zich, maar uw welzijn.

U kunt hier terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Welkom

Onze medewerkers spannen zich in om voor alle bewoners een fijn en veilig thuis te creëren. Ook familie, vrienden en buurtgenoten zijn altijd van harte welkom. U kunt bij ons terecht om iets te eten of drinken in het restaurant, of mee te doen aan de activiteiten die wij dagelijks organiseren. Wij staan midden in de wijk en u bent dagelijks van harte welkom in ons woonwijkcentrum.

Over Zuidermarke

Woonwijkcentrum Zuidermarke beschikt over ruime appartementen en staat midden in de samenleving. Rondom de locatie zijn diverse winkels op loopafstand. Door een groot divers zorgaanbod is Zuidermarke voor iedereen geschikt. Door de grote en ruime appartementen is het zeer geschikt voor (echt)paren. Er wonen ongeveer 125 bewoners in Zuidermarke. De locatie beschikt ook over uitgebreide faciliteiten. Waaronder een restaurant, broodservices, kapsalon en een pedicure.

Zuidermarke op Facebook

Blijf  op de hoogte van alle activiteiten en bijzonderheden in Zuidermarke, u kunt ons volgen op Facebook: neem snel een kijkje!

Cliëntenraad Zuidermarke

Wilt u weten wat de cliëntenraad voor u kan betekenen? Kijk dan bij Cliëntenraad Zuidermarke.

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland