Zuidermarke › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Zuidermarke

Zuidermarke

Fijn leven in een gemoedelijke sfeer

Woonwijkcentrum Zuidermarke ligt in het centrum van Emmen, boven een winkelcentrum. We ondersteunen bewoners en cliënten om zoveel mogelijk het gewone leven in stand te houden en te genieten van gezelschap, lekker eten en drinken en een fijne vrijetijdsbesteding. Eenmaal binnen in Zuidermarke voel je de gemoedelijke, huiselijke sfeer. Ons uitgangspunt is niet de zorg op zich, maar uw welzijn.

U kunt hier terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Welkom

Onze medewerkers spannen zich in om voor alle bewoners een fijn en veilig thuis te creëren. Ook familie, vrienden en buurtgenoten zijn altijd van harte welkom. U kunt bij ons terecht om iets te eten of drinken in het restaurant, of mee te doen aan de activiteiten die wij dagelijks organiseren. Wij staan midden in de wijk en u bent dagelijks van harte welkom in ons woonwijkcentrum.

Over Zuidermarke

Woonwijkcentrum Zuidermarke beschikt over ruime appartementen en staat midden in de samenleving. Rondom de locatie zijn diverse winkels op loopafstand. Door een groot divers zorgaanbod is Zuidermarke voor iedereen geschikt. Door de grote en ruime appartementen is het zeer geschikt voor (echt)paren. Er wonen ongeveer 125 bewoners in Zuidermarke. De locatie beschikt ook over uitgebreide faciliteiten. Waaronder een restaurant, broodservices, kapsalon en een pedicure.

Zuidermarke op Facebook

Blijf  op de hoogte van alle activiteiten en bijzonderheden in Zuidermarke, u kunt ons volgen op Facebook: neem snel een kijkje!

Cliëntenraad Zuidermarke

Wilt u weten wat de cliëntenraad voor u kan betekenen? Kijk dan bij Cliëntenraad Zuidermarke.

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Bezoek aan corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen is helaas niet mogelijk. Dit geldt voor patiënten met Covid-19 (uit deze regio én andere regio's) die zijn opgenomen op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling. Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste.
Voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (non-Covid patiënten uit deze regio én andere regio's) is bezoek mogelijk van maximaal 1 gescreende persoon voor 1 uur per dag. Deze bezoekregeling geldt nu ook voor non-Covid patiënten op de Intensive Care, Eerste Hart Hulp, hartbewaking (CCU), Verloskunde, Kinderafdeling en Spoedeisende Hulp. 
Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk.
Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Meer informatie


Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekersvoor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis en de informatiepagina over coronazorg voor patiënten in De Horst (incl. veelgestelde vragen & informatie voor familieleden).