Voorzieningen › Treant

Voorzieningen

Weidesteyn biedt veel voorzieningen om het verblijf van bewoners, cliënten en bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder vindt u er een aantal.

Geestelijke verzorging

De geestelijk verzorgers van Zorgpalet staan open voor de vragen van cliënten van alle levensbeschouwingen. U kunt bij hen terecht met uw levensvragen, ervaringen of verdriet.
Eventueel kunnen zij u ook in contact brengen met de geestelijk verzorgers van een kerk of andere levensbeschouwelijke stroming.

Internet

Op de begane grond van Weidesteyn is een internethoek. U kunt ook gebruik maken van wifi; vraag bij de receptie naar het wachtwoord.

Kapsalon

In Weidesteyn kunt u uw eigen kapper laten komen. Maar er is ook een kapsalon waar u terecht kunt voor knippen, permanenten, watergolven en wat u maar wilt.

Koffiecorner

Op de begane grond is een koffiecorner. U kunt hier terecht voor een kopje koffie of thee aan één van de tafeltjes. Met eventueel wat lekkers erbij!

Opticien en audicien

De opticien en audicien komen regelmatig in Weidesteyn. U kunt via uw vaste begeleider een afspraak maken.

Restaurant

Het restaurant is een populaire ontmoetingsplek. U kunt hier ontbijten, lunchen of warm eten. Of even wat drinken met uw bezoek of andere bewoners.

Stiltecentrum

Heeft u behoefte aan een moment van stilte of bezinning, dan kunt u gebruik maken van het stiltecentrum op de begane grond.

Winkel

In de hal van Weidesteyn is een winkeltje. U kunt hier bijvoorbeeld kopen: brood, fruit, koekjes, snoepgoed en zuivelproducten. Maar ook schrijfwaren, kranten en toiletartikelen.

Ga terug naar hoofdpagina locatie