Palliatieve zorg › Treant

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is zorg voor mensen die door een ongeneeslijke ziekte of aandoening binnen niet al te lange tijd gaan overlijden. De zorg is niet meer gericht op beter worden. Het is vooral belangrijk dat u zich - gegeven uw omstandigheden - zo goed mogelijk voelt.

Wat wilt u?

In Weidesteyn zijn kamers voor palliatieve zorg. Deze kamers zijn wat ruimer en hebben een eigen zitje, zodat u uw familie of bekenden op uw kamer kunt ontvangen. Er is ook een sfeervolle gezamenlijke huiskamer. Uw verzorging, behandeling en activiteiten stemmen we zo goed mogelijk af op hoe u zich voelt en wat u zelf wilt. Uw bezoek is altijd welkom: ieder moment van de dag. Uw partner of een familielid kan eventueel ook blijven overnachten.

Steun en begeleiding

De verzorgenden en verpleegkundigen op deze afdeling zijn speciaal opgeleid voor palliatieve zorg. Bij verdriet, moeilijke ervaringen en levensbeschouwelijke vragen zijn zij u tot steun, net als de geestelijk verzorger. Uw eigen pastor of predikant is natuurlijk van harte welkom.

Uw lichamelijke zorg is in goede handen bij de specialisten van Weidesteyn. Zonodig zijn de specialisten van Ziekenhuis Bethesda snel bereikbaar, Weidesteyn staat naast het ziekenhuis.

Ga terug naar hoofdpagina locatie