Weidesteyn › Treant Zorggroep

LET OP! Heeft u een afspraak, of vragen over bezoek en de bezoektijden? Kijk dan eerst op onze corona-informatiepagina.

Weidesteyn

Weidesteyn

Weidesteyn biedt hoogcomplexe verpleeg-, revalidatie-, en herstelzorg. Van permanente bewoning met intensieve zorg en begeleiding tot revalidatie, tijdelijke zorg en dagbehandeling. We geven u de zorg en behandeling die u nodig heeft en bij u past.

Contact

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners en cliënten hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Sfeer en dynamiek

Weidesteyn is een groot, modern pand,  waarin iedere ruimte een eigen sfeer en dynamiek heeft. Bij de woningen zijn gezellige huiskamers en op verschillende plekken in het pand zoeken bewoners, bezoekers en vrijwilligers elkaar op voor sociale activiteiten. Wie liever de rust opzoekt, kan terecht in zijn of haar eigen kamer of een andere rustige plek. Omdat we de huiselijke sfeer in dit behandelcentrum belangrijk vinden, dragen we zelden uniformen.  Weidesteyn staat vlak naast ziekenhuislocatie Bethesda.

Zorgspecialisten

Iedere bewoner of bezoeker van de dagbehandeling heeft weer andere zorg, behandeling of begeleiding nodig. Op het moment dat u bij ons binnenkomt, horen we graag wat uw wensen en behoeften zijn. Uw dagelijkse gewoonten en voorkeuren zijn van belang, net als de zorg, behandeling en/of begeleiding die u nodig heeft. Wij zorgen dan voor zorgspecialisten die het beste bij u en uw vraag passen. Samen kiezen we uit  de brede specialistische kennis en ervaring die we in huis hebben.

De deur open

Of u nu tijdelijk of permanent in Weidesteyn woont: het is uw thuis. Daarom staat de deur altijd open voor uw familie en bezoekers. En als u en uw familie of bekenden het fijn vinden dat zij nog een deel van de zorg voor u op zich nemen, dan kan dat natuurlijk.

Vragen?

Wilt u meer weten over de behandelingen die u hier kunt krijgen? Of over de mogelijkheden om hier te wonen? Zou u graag eens meedoen aan een activiteit? Bel ons op 0900 0591, mail naar info.care.hoogeveen@treant.nl of loop eens binnen en informeer bij de receptie. U bent van harte welkom!

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Werken bij Weidesteyn

Voor (open) sollicitaties gaat u naar onze vacaturepagina.