Weidesteyn › Treant

Weidesteyn

Weidesteyn

In Weidesteyn in Hoogeveen kunt u terecht voor revalidatie na een ongeluk, wonen met/zonder dementie, kort verblijf, voor dagbehandeling of zorg in de laatste levensfase. Weidesteyn is een veilig en prettig thuis waar u zo zelfstandig mogelijk woont en uw eigen leven leeft. Wij sluiten ons aan op uw gewoontes en u krijgt alle zorg en hulp die u nodig heeft.

Contact

Dr. G.H. Amshoffweg 4
7909 AA Hoogeveen
0900 0591
+31 108 10 35 91 (vanuit het buitenland)
Routebeschrijving

Tijdelijk verblijf en wonen met zorg onder één dak

Weidesteyn biedt meerdere vormen van wonen met zorg en tijdelijk verblijf onder één dak. U kunt hier terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners en cliënten hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Gemoedelijke sfeer

In Weidesteyn is altijd wat te doen. Er worden veel activiteiten gehouden en er zijn verschillende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Er is altijd een gezellige en gemoedelijke sfeer. De locatie heeft diverse huiskamers, maar ook genoeg rustige plekjes om u even terug te trekken. Ook is er een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, een kapsalon, een bibliotheek en een restaurant waar u kan komen eten.

Uw thuis

Of u nu tijdelijk bij ons verblijft of permanent in Weidesteyn woont: het is uw thuis. Daarom staat de deur altijd open voor uw familie en bezoekers. En als u en uw familie het fijn vindt dat zijn nog een deel van uw zorg op zich nemen, dan kan dat.

Uw zorg

U mag van ons verwachten dat we tot het uiterste gaan om de zorg en hulp te leveren die u nodig heeft. We horen daarom graag uw wensen en behoeften en sluiten ons aan op uw gewoontes. Ons team van verpleegkundigen, artsen, behandelaars zoals de fysiotherapeut en verzorgenden staan elke dag klaar om u de best mogelijke zorg te geven.

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlTreant Zorggroep, Advies- en BehandelCentrum Weidesteyn is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Beoordeel ook onze Geriatrische Revalidatiezorg

 Treant Zorggroep, de Geriatrische Revalidatie Zorg Weidesteyn is gewaardeerd op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.