Voorzieningen › Treant

Voorzieningen

Beweegtuin

Op het terrein van Veltman staan in de frisse buitenlucht toestellen waarmee u aan uw conditie kunt werken: de beweegtuin. Of u nu wilt werken aan sterkere armen, benen, buik of rug: het kan hier allemaal. U mag er gebruik van maken wanneer u maar wilt. Trainen onder begeleiding kan natuurlijk ook. En heeft u bezoek? Natuurlijk mogen zij ook even komen trainen!


De Brink: ontmoetings- en ontspanningsruimte

Bij binnenkomst in Veltman komt u op De Brink. De Brink is het hart van Veltman: hier is altijd wel iets te beleven! Op de Brink spelen bewoners een potje biljart, ontvangen zij hun bezoek of zitten zij te lezen aan de leestafel (wekelijks een nieuwe leesmap). Voorstellingen en concerten vinden ook op De Brink plaats.   

Kado & Zo

Bij de winkel Kado & ZO in Veltman kunt u terecht voor onder meer kraamcadeautjes, woonaccessoires, seizoensgebonden producten en appeltaarten. De producten zijn gemaakt door de bewoners van Veltman.  De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor nieuwe materialen. De winkel is elke werkdag geopend van 9.15 tot 11.30 uur en van 13.15 tot 15.30 uur. Inwoners van de gemeente Emmen kunnen bij Kado & Zo ook terecht voor de afvalzakken voor plastic afval.

Kapster en pedicure

De kapster komt een keer per maand langs op maandag. Bewoners kunnen ook op afspraak worden geknipt in de kapsalon in het dorp. De pedicure komt op vrijdag langs en de schoonheidsspecialist komt eens per maand op donderdag langs.

Stilteruimte

In de stilteruimte kunnen bewoners even stil of alleen zijn, bidden, lezen, mediteren of muziek luisteren.

Receptie

De receptie is de hele week van 9.00 tot 16.30 uur bemand.

Tijdschriften en boeken

In Veltman hebben we een tijdschriftentafel. Bewoners kunnen boeken lenen via het Activiteitencentrum.

Ga terug naar hoofdpagina locatie