Wonen met zorg in Valkenhof › Treant

Wonen met zorg in Valkenhof

Wonen, zorg en welzijn

We bieden hier wonen met zorg (verzorgingshuiszorg) en wonen met intensieve zorg en/of behandeling (verpleeghuiszorg). U woont zelfstandig in uw appartement, maar hebt altijd de benodigde zorg in de buurt.

Ouderen met lichamelijke klachten

We bieden zorg aan oudere mensen met een chronische ziekte en/of lichamelijke beperkingen. Deze zorg wordt ook wel somatische zorg genoemd. We helpen u met de dagelijkse handelingen die u niet meer alleen kunt. Bijvoorbeeld opstaan, douchen of baden, aankleden, eten en naar bed gaan. Als het nodig is, dan schakelen we ook een behandelaar in, bijvoorbeeld een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist of diëtist.

Dagstructuur

Sommige mensen zijn gebaat bij het bieden van een dagstructuur. Hiervoor bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezamenlijke huiskamer. Hier worden gemeenschappelijke activiteiten en activiteiten op maat aangeboden.

Het appartement

Een appartement in Valkenhof bestaat uit een woonkamer met apart keukenblok, een ruime slaapkamer en een ruime berging met wasmachineaansluiting. Natuurlijk kunt u uw appartement inrichten zoals u zelf wilt, zolang dit de zorgverlening niet belemmert. Alle appartementen beschikken over wifi.

Ook tijdelijke zorg

In Valkenhof bieden we ook tijdelijke zorg. U kunt hier terecht voor een kortdurende opname na een ziekenhuisopname of als uw partner of naaste tijdelijk niet voor u kan zorgen door ziekte, vermoeidheid of vakantie.

Ga terug naar hoofdpagina locatie