Praktische zaken › Treant

Praktische zaken

Financiering en indicatie

Voor de zorg en begeleiding van Valkenhof heeft u een indicatie nodig. Onze zorgbemiddelaar geeft u daar bij de kennismaking informatie over en kan u bij de aanvraag begeleiden. U krijgt de indicatie van het regionale Centrum Indicatiestelling Zorg, het CIZ. De soort zorg die u krijgt en hoe vaak u die zorg krijgt, staat in het 'zorgzwaartepakket', het ZZP. U kunt de zorgbemiddelaar bereiken via tel. 0900 0591.

Cliëntenraad van Valkenhof

Valkenhof heeft een lokale cliëntenraad, die de belangen behartigt van de bewoners en cliënten van Valkenhof. Ook is er een centrale, overkoepelende cliëntenraad die de belangen van alle cliënten van Treant Zorggroep bewaakt.  Wilt u meer weten over de lokale cliëntenraad? Neem dan contact met ons op via 0900 0591.

Vrijwilligerswerk doen?

Denkt u erover om vrijwilligerswerk te gaan doen in Valkenhof? Daar zijn wij heel blij mee. Voor Valkenhof kunt u contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Aafke Tromp. Zij helpt u verder om een leuke invulling te geven aan uw wens om vrijwilliger te worden. Aafke is bereikbaar op telefoonnummer 06 15 60 89 83 of stuur een e-mail naar: a.tromp@treant.nl.

Cadeautje

Wilt u een zorgverlener van Valkenhof bedanken voor zijn of haar goede zorgen? Doe dat dan in de vorm van een gift aan bijvoorbeeld de Stichting Vrienden van Valkenhof. Medewerkers mogen namelijk geen cadeaus aannemen.

Bereikbaarheid

Komt u met de auto? Plan dan de route via www.anwb.nl/routeplanner. Voer uw vertrekpunt in en vul als aankomstadres in: Boomvalk 80. De planner berekent uw route.

Ga terug naar hoofdpagina locatie