Valkenhof › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

 Valkenhof

Valkenhof

Fijn en ruim wonen

Woonzorgcentrum Valkenhof is een kleine, knusse locatie midden in de wijk De Rietlanden in Emmen. Voor alle dagelijkse boodschappen kunnen bewoners naar het winkelcentrum onder Valkenhof, waar altijd wel wat bedrijvigheid is.

U kunt in Valkenhof terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Wat wilt u graag?

In Valkenhof krijgt u de zorg die u nodig heeft. Op maat gesneden zorg, we noemen het ook wel 'zichtbare zorg'. Onze medewerkers bieden u de zorg en begeleiding, met steun van familie en vrijwilligers.

Over Valkenhof

In Valkenhof heerst een vriendelijke sfeer, bewoners en personeel vinden het er gezellig. Dat blijkt ook wel uit de klanttevredenheidsonderzoeken die er in onze locatie zijn gedaan. Met een 8,3 waren we heel blij. Maar natuurlijk proberen we de zorg continu te verbeteren.

Valkenhof op Facebook

Valkenhof heeft zijn eigen pagina op Facebook. Neem snel een kijkje!
 

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Bezoek aan corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen is helaas niet mogelijk. Dit geldt voor patiënten met Covid-19 (uit deze regio én andere regio's) die zijn opgenomen op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling. Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste.
Voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (non-Covid patiënten uit deze regio én andere regio's) is bezoek mogelijk van maximaal 1 gescreende persoon voor 1 uur per dag. Deze bezoekregeling geldt nu ook voor non-Covid patiënten op de Intensive Care, Eerste Hart Hulp, hartbewaking (CCU), Verloskunde, Kinderafdeling en Spoedeisende Hulp. 
Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk.
Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Meer informatie


Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekersvoor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis en de informatiepagina over coronazorg voor patiënten in De Horst (incl. veelgestelde vragen & informatie voor familieleden).