Tonckenshuys › Treant

Tonckenshuys

Tonckenshuys

Tonckenshuys is een modern woonwijkcentrum op een prachtige groene plek midden in Zuidwolde. U kunt hier wonen, zorg ontvangen en allerlei activiteiten doen, met aandacht voor sociaal contact. We doen in Tonckenshuys dan ook graag mee met het dorpsleven.

Contact

Wonen en welzijn

Tonckenshuys biedt veel mogelijkheden. U vindt hier informatie over:

In het aanbod zijn we zo flexibel mogelijk, want we willen graag dat u zich hier prettig voelt. Wat zijn uw wensen en behoeften en wat vindt u belangrijk? Daar houden we rekening mee.

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Welkom

Mensen die hier een partner, familielid of bekende bezoeken, zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Dat geldt ook voor mensen die het leuk vinden om onze bewoners te ontmoeten, iets te drinken in het restaurant of mee te doen aan de activiteiten die we hier organiseren; wees welkom!

Samen is meer

Als je het doet, doe het dan goed. Dat is de vertaling van het motto 'Age quod agis' van Marius Tonckens, de grondlegger en geestelijk vader van Tonckenshuys. Dat motto nemen we nog steeds ter harte. En 'goed doen' betekent voor ons vooral dat we het samen doen. Samen met de bewoners, hun familie, de cliëntenraad, bezoekers, andere organisaties en de omgeving. Ook in 2017 is onze inzet beloond met het PREZO gouden keurmerk in de zorg. We krijgen hoge punten voor de actieve samenwerking met de bewoners en bezoekers. Uit tevredenheidsonderzoeken blijkt ook wel dat zij onze inzet waarderen.

We zijn ook trots op onze grote groep vrijwilligers. Samen met de medewerkers maken zij veel wensen van de bewoners en cliënten mogelijk. Ze organiseren groepsactiviteiten en uitstapjes, helpen bewoners bij praktische zaken en gaan bij hen op bezoek. Ook hier geldt: samen is meer. 

Cliëntenraad Tonckenshuys

Wilt u weten wat de cliëntenraad voor u kan betekenen? Kijk dan bij de cliëntenraad Tonckenshuys.

Werken bij Tonckenshuys

Voor (open) sollicitaties gaat u naar onze vacaturepagina.             
   

Beoordeel onze zorg op ZorgkaartNederland