Wonen in of bij Selkersgoorn › Treant

Wonen in of bij Selkersgoorn

Zorgappartementen en aanleunwoningen

Selkersgoorn heeft acht zorgappartementen en 38 aanleunwoningen. De zorgappartementen zijn bedoeld voor mensen die tijdelijk verzorging nodig hebben. Zij kunnen 24 uur per dag een beroep doen op ons verzorgend personeel. De aanleunwoningen zijn bedoeld voor ouderen die zelfstandig willen en kunnen wonen, maar wel graag de nodige zorg in de buurt hebben.

Zorgappartementen voor kortdurende opname

Komt u net uit het ziekenhuis en bent u nog herstellende? Of kan uw partner of familie thuis even niet voor u zorgen? Dan kunt u tijdelijk bij ons verblijven of logeren en kunnen wij u de zorg - en zo nodig de behandeling - geven die u nodig hebt. Dit wordt ook wel respijtzorg genoemd. Ook kunt u meedoen aan activiteiten en gebruik maken van de services die Selkersgoorn biedt. 

De aanleunwoningen

Wilt u volledig zelfstandig blijven wonen, maar wel vlakbij wonen en zonodig gebruik maken van onze zorg en services? Dat kan in een aanleunwoning.  De aanleunwoningen zijn zelfstandige huurappartementen met een keuken, een balkon, een berging en een aparte slaapkamer. U huurt een aanleunwoning van Domesta, maar wij doen de toewijzing. U hebt hier onze zorg en services altijd in de buurt. Ook kunt u meedoen aan de activiteiten die onze medewerkers en vrijwilligers organiseren.

Ga terug naar hoofdpagina locatie