Selkersgoorn › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Selkersgoorn

Selkersgoorn

Selkersgoorn is een woonwijkcentrum in Dalen. Mensen wonen hier in een aanleunwoning of tijdelijk in een zorgappartement en kunnen alle zorg en hulp krijgen die zij nodig hebben. Woont u in de buurt en heeft u ondersteuning nodig? Dan kan ons wijkteam u de zorg thuis bieden. Ook hebben we een aantal handige services.

Wat heeft Selkersgoorn te bieden?

De zorg

Ons wijkteam met verzorgenden en verpleegkundigen levert de zorg 24 uur per dag in de zorgappartementen en de aanleunwoningen. Ook mensen die zelfstandig in hun eigen huis in Dalen wonen, bieden we zorg en een aantal services (diensten).

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

De omgeving

Woonwijkcentrum Selkersgoorn ligt aan de rand van het dorp, is ruim opgezet en heeft een mooie tuin. U kunt hier heerlijk rustig wonen. Het dorp heeft een gezellig en levendig centrum.
 

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Bezoek aan corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen is helaas niet mogelijk. Dit geldt voor patiënten met Covid-19 (uit deze regio én andere regio's) die zijn opgenomen op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling. Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste.
Voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (non-Covid patiënten uit deze regio én andere regio's) is bezoek mogelijk van maximaal 1 gescreende persoon voor 1 uur per dag. Deze bezoekregeling geldt nu ook voor non-Covid patiënten op de Intensive Care, Eerste Hart Hulp, hartbewaking (CCU), Verloskunde, Kinderafdeling en Spoedeisende Hulp. 
Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk.
Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Meer informatie


Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekersvoor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis en de informatiepagina over coronazorg voor patiënten in De Horst (incl. veelgestelde vragen & informatie voor familieleden).