Zorg en begeleiding thuis › Treant

Zorg en begeleiding thuis

De wijkverpleegkundigen en verzorgenden bieden vertrouwde zorg aan huis (thuiszorg) in de omgeving van Oostermarke. Een team van tien medewerkers staat dag en nacht paraat. Zo bent u altijd verzekerd van goede zorg én een bekend gezicht. 

Hulp bij lichamelijke zorg

Het wijkteam biedt het complete pakket aan lichamelijke zorg. Van oogdruppelen, wassen, stoma- en wondzorg tot het aantrekken van steunkousen. Ook begeleidt het team cliënten met Alzheimer en dementie. 

U kunt gebruik maken van personenalarmering, zodat u iemand kunt waarschuwen als dat nodig is. U draagt dan een alarmknop om uw pols of hals. 

Ook behandeling

Heeft u behandeling nodig door een behandelaar met kennis van ouderen? Zoals een specialist ouderengeneeskunde (arts), fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, casemanager dementie? Deze behandelaars zijn bij Treant Zorggroep in dienst en kunnen we voor u inschakelen.

Contact

Heeft u zorg nodig en woont u in Emmermeer, Emmerhout, Angelslo of in het centrum van Emmen? Dan staat het wijkteam van Oostermarke voor u klaar! Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons zorgaanbod? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaar via 0900 0591. 

Ga terug naar hoofdpagina locatie