Dagcentrum en dagbesteding voor bewoners in Oostermarke › Treant

Dagcentrum en dagbesteding voor bewoners in Oostermarke

U woont in uw eigen vertrouwde omgeving, maar u mist contact met anderen en wilt graag hulp bij uw persoonlijke verzorging. Het dagcentrum in Oostermarke in Emmen biedt uitkomst met verzorging en begeleiding.

Hoe fijn is het om nieuwe mensen te ontmoeten? Dat u weer lekker kan koken en samen met anderen kan eten? En hoe handig zou het zijn als u hulp krijgt met uw persoonlijke verzorging? In het dagcentrum krijgt u dagverzorging en kunt u meedoen aan begeleide activiteiten. Dat is heel prettig voor uzelf, maar ook voor uw naasten en mantelzorgers.

Structuur dagelijks leven

Het doel van het dagcentrum is om mensen structuur geven in hun dagelijks leven: het genieten van een ontbijt, warme maaltijd en een broodmaaltijd. Er worden allerlei activiteiten aangeboden en hierbij wordt gekeken wat u nodig heeft en welke wensen u heeft.

U bent elke dag welkom van 8.00- 20.00 uur.

Dagbesteding

Bent u graag actief bezig en ontmoet u graag nieuwe mensen? Ook dan biedt het dagcentrum uitkomst. We starten de dag met een kop koffie en een praatje. U kunt deelnemen aan groepsactiviteiten of zelf een activiteit doen: alles is mogelijk. Tevens wordt er een warme maaltijd en broodmaaltijd aangeboden. U bent elke dag welkom van 10.00 tot 18.00 uur. 

Interesse en contact

Denkt u dat het dagcentrum in Oostermarke iets voor u is? Of voor uw naaste? En wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan contact op via 0900 0591

Ga terug naar hoofdpagina locatie