Oostermarke › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Oostermarke

Oostermarke

Oostermarke is een gastvrij woonwijkcentrum in een mooi oud deel van het centrum van Emmen. Bewoners en omwonenden kunnen bij Oostermarke terecht voor zorg, services (boodschappen en uiterlijke verzorging) en een fijne vrijetijdsbesteding. U bent hier van harte welkom!

Contact

U kunt hier terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Wat zijn uw wensen?

Graag horen we uw wensen op het gebied van zorg en welzijn. We luisteren goed naar u en stemmen onze zorg, begeleiding en services daarop af. 

Over Oostermarke

De wijk Oud Emmen heeft veel groen, originele jaren 30-woningen en prachtige lanen met oude bomen. Oostermarke wil graag een warm middelpunt zijn in deze mooie wijk.

Tegenwoordig is Oostermarke een woonwijkcentrum, maar eerder was het een appartementencomplex, gebouwd op de plek waar vroeger bejaardenhuis Avondrust stond. Toen de bewoners van Oostermarke en de aanleunwoningen zorg nodig hadden, kwam er een klein zorgteam. Wonen en zorg waren gescheiden; we waren dus toen al helemaal van déze tijd!

Oostermarke op Facebook

Sinds kort heeft Oostermarke zijn eigen pagina op Facebook. Neem snel een kijkje!
 

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Bezoek aan corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen is helaas niet mogelijk. Dit geldt voor patiënten met Covid-19 (uit deze regio én andere regio's) die zijn opgenomen op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling. Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste.
Voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (non-Covid patiënten uit deze regio én andere regio's) is bezoek mogelijk van maximaal 1 gescreende persoon voor 1 uur per dag. Deze bezoekregeling geldt nu ook voor non-Covid patiënten op de Intensive Care, Eerste Hart Hulp, hartbewaking (CCU), Verloskunde, Kinderafdeling en Spoedeisende Hulp. 
Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk.
Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Meer informatie


Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekersvoor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis en de informatiepagina over coronazorg voor patiënten in De Horst (incl. veelgestelde vragen & informatie voor familieleden).