Oostermarke › Treant

Oostermarke

Oostermarke

Oostermarke is een gastvrij woonwijkcentrum in een mooi oud deel van het centrum van Emmen. Bewoners en omwonenden kunnen bij Oostermarke terecht voor zorg, services (boodschappen en uiterlijke verzorging) en een fijne vrijetijdsbesteding. U bent hier van harte welkom!

Contact

U kunt hier terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Wat zijn uw wensen?

Graag horen we uw wensen op het gebied van zorg en welzijn. We luisteren goed naar u en stemmen onze zorg, begeleiding en services daarop af. 

Over Oostermarke

De wijk Oud Emmen heeft veel groen, originele jaren 30-woningen en prachtige lanen met oude bomen. Oostermarke wil graag een warm middelpunt zijn in deze mooie wijk.

Tegenwoordig is Oostermarke een woonwijkcentrum, maar eerder was het een appartementencomplex, gebouwd op de plek waar vroeger bejaardenhuis Avondrust stond. Toen de bewoners van Oostermarke en de aanleunwoningen zorg nodig hadden, kwam er een klein zorgteam. Wonen en zorg waren gescheiden; we waren dus toen al helemaal van déze tijd!

Oostermarke op Facebook

Sinds kort heeft Oostermarke zijn eigen pagina op Facebook. Neem snel een kijkje!
 

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland