Voorzieningen › Treant

Voorzieningen

In Olden Kinholt zijn allerlei voorzieningen voor bewoners, bezoekers van de dagverzorging en wijkbewoners. Hieronder vindt u er een aantal.
Meer weten? Neemt u dan contact met ons op. 

Bezoek altijd welkom

Als u in Olden Kinholt woont, zijn uw gasten altijd welkom. Zij kunnen tegen een geringe vergoeding ook mee-eten. Willen ze blijven logeren, dan kan dat ook; daarvoor hebben we desgewenst een logeerruimte.

Bibliotheek

Olden Kinholt heeft een flink aantal boeken, waaronder een behoorlijk aantal grootletterboeken. 

Busje

Olden Kinholt heeft een eigen busje. We gebruiken het voor kleine uitstapjes en praktisch vervoer, bijvoorbeeld als u een afspraak heeft in het ziekenhuis.

Geestelijke verzorging

De Gereformeerde Kerk (PKN van de Hoofdstraat in Hoogeveen) heeft twee medewerkers ouderenpastoraat waar we een beroep op kunnen doen. Daarnaast heeft Treant een geestelijk verzorger in dienst, dit is afhankelijk van uw indicatie. U kunt natuurlijk ook naar uw eigen kerk. Eventueel kunnen vrijwilligers u brengen en halen.

Kapster en pedicure

Olden Kinholt heeft twee pedicures waar we mee samenwerken. Wilt u een afspraak? Dan kunt u contact opnemen met de receptie of uw zorgmedewerker. Uw eigen pedicure is ook welkom.

't Kruuspunt

Het Kruuspunt is een ontmoetingsruimte voor bewoners en bezoekers. Hier kunt u uw verjaardag vieren of (familie)bijeenkomsten en feestjes organiseren.

Restaurant

In ons restaurant 't Noordeinde kunt u koffie en thee drinken of de warme maaltijd gebruiken. De bewoners eten hun broodmaaltijd in hun appartement. Het restaurant is open van 8.30 tot 17.00 uur. In 't Noordeinde doen we ook allerlei activiteiten: kaarten, handwerken, sjoelen enzovoort.

Telefoon, tv en internet

U kunt zelf een aanbieder kiezen en een afspraak maken voor uw telefoon, tv en internet. 

Tuin

Bij de ingang van ons woonzorgcentrum is een heerlijke tuin met terrassen en een prieel. Er staan banken en stoelen om te genieten van mooi weer of de bloemen en planten.

Winkelen

Op donderdag staat de SRV-wagen bij de ingang van de Kemperhof. Hier kunt u uw dagelijkse boodschappen doen, zoals zuivel, brood en andere kruidenierswaren. 

Ga terug naar hoofdpagina locatie