Activiteiten › Treant

Activiteiten

Het is goed en fijn om zo actief mogelijk te blijven. En gezellig! Daarom organiseren we in Olden Kinholt veel activiteiten voor bewoners, bezoekers van de dagverzorging en wijkbewoners.

Doet u mee?

U kunt meedoen aan activiteiten met muziek, gespreksgroepen, sjoelwedstrijden, handwerken, etentjes, kledingverkoop, uitstapjes. Bijna iedere dag is er wel iets te doen.
De activiteitenbegeleiders en vrijwilligers organiseren deze activiteiten. Ook hebben we clubs voor: schaken; zwemmen; kaarten; koersbal en handwerken.

Uitstapjes en vakantie

We maken vaak kleine uitstapjes met bewoners, bijvoorbeeld naar het tuincentrum, een terrasje of het winkelcentrum. Net wat zij graag willen. Ook u kunt aangeven wat u prettig vindt om te doen. Daarnaast organiseren we korte dagreisjes. De bestemmingen zijn verschillend. Vaak komen bewoners zelf met ideeën.

U kunt ook op vakantie. Ieder jaar gaan er wel een paar bewoners op vakantie met de Zonnebloem of het Rode Kruis. Als het even kan, organiseren we ook vakantieweken met en voor de bewoners van De Wenning, de beschermde woongroep.

Wat is er te doen?

De bewoners en andere cliënten krijgen iedere maand een krantje waar de activiteiten in staan. Voor bezoekers van buiten Olden Kinholt ligt het programma klaar bij de receptie. Voor een aantal activiteiten vragen we een kleine bijdrage. Meer weten? Informeer bij de receptie; dat kan ook via telefoonnummer 088 129 9101 of stuur een e-mail naar oldenkinholt@treant.nl.

Ga terug naar hoofdpagina locatie