Olden Kinholt › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Olden Kinholt

Olden Kinholt

U wilt fijn wonen en goede zorg krijgen? Dat kan bij ons in Olden Kinholt. Het woonzorgcentrum is warm en huiselijk, dat horen we ook vaak van bewoners en bezoekers. Olden Kinholt staat midden in een gezellige woonwijk in Hoogeveen. Vlakbij het centrum van de stad, waar van alles te doen is. In Olden Kinholt trouwens ook.

Zorg en begeleiding die bij ú past

Ook als u ouder wordt, wilt u graag zo zelfstandig mogelijk blijven wonen. In Olden Kinholt woont u in een eigen appartement binnen het woonwijkcentrum of in een aanleunwoning in De Kemperhof, dat naast Olden Kinholt ligt. In De Kemperhof levert Olden Kinholt zorg. De woningen in De Kemperhof worden verhuurd door Vestia. Aanmelden hiervoor kan via MVGM (ikwilhuren.nu).  

In uw appartement krijgt u de zorg en begeleiding die bij u past. Hierover maken we samen met u duidelijke afspraken. Zo houdt u de regie in eigen handen en weet u precies wat u van ons mag verwachten. Ons woonwijkcentrum levert alle vormen van zorg, behandeling en begeleiding.

Woont u op uzelf, maar wilt u één of meer dagen per week deelnemen aan dagverzorging in Olden Kinholt? Dat kan op maandag, woensdag en vrijdag. De aanvraag hiervoor kunt u doen via de WMO.

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Actief in de wijk

Olden Kinholt maakt graag deel uit van de wijk. Om wijkbewoners te ontmoeten, te weten wat er speelt en samen voor een fijne woonomgeving te zorgen. We nodigen wijkbewoners van harte uit om mee te doen met onze activiteiten. Ook doen we mee aan de landelijke Burendag en NL-doet

Iedereen is welkom

Olden Kinholt heeft een christelijke identiteit. Maar iedereen is hier welkom, ongeacht kerkelijke, maatschappelijke of levensbeschouwelijke achtergrond. Iedere veertien dagen is er op zondagochtend een kerkdienst. De andere zondag kunt u 's avonds naar een zangdienst die wordt georganiseerd door vrijwilligers.

Kennismaken

Wilt u eens komen kijken in Olden Kinholt? U bent van harte welkom voor een rondleiding. U kunt een afspraak maken bij de receptie of ons bellen op 0528 26 32 88.

Werken bij Olden Kinholt

Voor (open) sollicitaties gaat u naar onze vacaturepagina.
 

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Er is helaas geen bezoek mogelijk op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling voor corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen. Dit geldt voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus en die zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste. Voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's) is bezoek mogelijk van maximaal 1 gescreende persoon voor 1 uur per dag. Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk. Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Meer informatie

Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekersvoor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis en de informatiepagina over coronazorg voor patiënten in De Horst (incl. veelgestelde vragen & informatie voor familieleden).