Voorzieningen › Treant

Voorzieningen

Catering

Voor een feestje of bijeenkomst kunt u de catering door ons laten verzorgen. We kunnen koude en/of warme hapjes voor u regelen, een lunch of diner, maar ook buffetten (vanaf 15 personen). Meer weten? Vraag om onze folder of informeer bij onze kok via tel. 0900 0591.

Eetkamer Bargeres

Bewoners van Holtingerhof en inwoners van de wijk Bargeres kunnen elke woensdag vanaf 17.00 uur voor een klein bedrag een hapje eten in ‘Eetkamer Bargeres’ in Holtingerhof. Reserveren kan tot woensdag 12.00 uur via de receptie van Holtingerhof. De medewerkers van de receptie informeren u graag over de kosten.

Feest- of vergaderruimte

Holtingerhof heeft mooie ruimten voor feesten en bijeenkomsten, namelijk een grote recreatieruimte, een vergaderruimte en een visite-/verjaardagskamer. Deze kunt u huren. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Ook Seniorenweb geeft in onze vergaderruimte computercursussen aan ouderen. Meer informatie of reserveren? Neem dan contact met ons op via tel. 0900 0591.

Groot-letterbibliotheek

De uitleen van grootletterboeken is elke donderdagmorgen.

Kapel

In Holtingerhof hebben we een eigen kapel. Hier houden we elke week vieringen en diensten. De eucharistieviering op vrijdag en alle andere diensten kunt u volgen via de livestream. Informatie is verkrijgbaar bij de koster van de kapel.

Kapsalon

In Holtingerhof is een kapster wekelijks aanwezig. U kunt bij de receptie een afspraak maken.

Mortuarium

Holtingerhof beschikt ook over een mortuarium. Mensen kunnen hier op een respectvolle en prettige manier afscheid van een naaste nemen. Wijkbewoners kunnen hier ook gebruik van maken. Overleg dit met de receptie of de zorgbemiddelaar. Uitvaartdiensten in de kapel kunnen, in overleg met de begrafenisondernemer, gevolgd worden via een livestream.

Ontmoetingsruimte en restaurant

'De Brink' is onze centrale ontmoetingsruimte en ons restaurant. Hier kunt u koffie en thee drinken, eten en deelnemen aan activiteiten.

Pedicure

De pedicure is wekelijks aanwezig. U kunt bij de receptie een afspraak maken.

Repair Café

In Holtingerhof is het Repair Café gevestigd. Hier repareren vrijwilligers iedere woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur gratis huishoudelijke apparaten, zoals waterkokers en radio’s, voor wijkbewoners van de Emmer wijk Bargeres. Ook mensen met een krappe beurs kunnen hier terecht. Voorwaarde voor het kosteloze herstel is dat de eigenaar zelf meehelpt. Een wederdienst, zoals opruimen of koffie schenken, is ook goed. Het gaat erom dat buren uit de wijk onderdeel uitmaken van het woonwijkcentrum en zo de band in de buurt versterkt wordt.

Holtingerhof beschikt over gereedschappen. Heeft u een huishoudelijk apparaat voor reparatie, dan moet de eigenaar dat zelf meebrengen. Men kan alleen met apparaten terecht die de eigenaar zelf kan tillen. De vrijwilligers van Holtingerhof repareren geen wasmachines of koelkasten.

Het Repair Café is een samenwerking tussen Treant, Buurtsupport, Cosis (voorheen Promens Care), Sedna en de wijkvereniging van Barger Es. Gebruikt, maar goed gereedschap is van harte welkom. Voor meer informatie of vragen over het Repair Café kunt u een mail sturen naar a.looijen@treant.nl.

Ruimte voor fysiotherapie

In Holtingerhof hebben we een oefenruimte voor fysiotherapie. De fysiotherapeut behandelt hier cliënten. Bewoners kunnen de ruimte gebruiken om oefeningen te doen.

Spreekuur (verpleegkundig) voor wijkbewoners en mantelzorgers

Onze wijkverpleegkundige staat één keer in de twee weken (in de even weken) op maandag van 10.00 tot 11.00 uur voor u klaar om uw zorgvragen te beantwoorden. Heeft u vragen over verpleging, verzorging, het aanvragen van hulpmiddelen, dagbesteding, huishoudelijke hulp, behandeling door een therapeut of deelname aan activiteiten? Komt u gerust langs en stel uw vragen. Het spreekuur is geheel gratis en u hoeft zich niet aan te melden.

Tweedehandswinkel Oma’s Brinkje

Elke eerste en derde woensdag van de maand is tweedehandswinkel Oma’s Brinkje in Holtingerhof van 13.00 tot 16.00 uur geopend. In deze winkel verkopen vrijwilligers allerlei handzame artikelen… van accessoires voor in huis tot keukenartikelen en van kleine elektrische apparaten tot servies. Zelfs tweedehands rollators en kleine meubelen zijn er te koop. Wie spullen wil inbrengen, mits compleet en niet stuk, kan dat doen tijdens de openingstijden van de winkel. De opbrengst is voor welzijnsactiviteiten die vanuit Holtingerhof worden georganiseerd.

Winkeltje

Naast de receptie is een klein winkeltje waar u een aantal dagelijkse producten kunt kopen. Deze is door de week van 8.30 tot 16.00 uur geopend en op zaterdag van 9.30 tot 11.30 uur.

Ga terug naar hoofdpagina locatie