Holtingerhof › Treant

Holtingerhof

Holtingerhof

Gastvrij en gemoedelijk

Woonwijkcentrum Holtingerhof in Emmen biedt bewoners en wijkbewoners passende zorg, leuke activiteiten en services. Graag kijken we hoe we aan uw wensen kunnen voldoen.

Contact

U kunt hier terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Wat wilt ú?

Holtingerhof is een woonzorgcentrum dat gericht is op de bewoners van de wijk Bargeres. Het zorgcentrum heeft 49 zorgappartementen en 103 aanleunwoningen. Er heerst een gastvrije, gemoedelijke sfeer. Dat komt mede door de indeling van het gebouw. 'De Brink' is onze centrale ontmoetingsplek en ons restaurant; hier organiseren we regelmatig verschillende activiteiten. Ons uitgangspunt is dat ouderen zelf bepalen wat zij doen en welke zorg zij ontvangen. Daar past de slogan ‘Omdat zorg persoonlijk is’ prima bij, dit is ook de visie van Treant Zorggroep.

Samen met u

We overleggen met u welke zorg u nodig heeft en bij u past. Gaat uw interesse uit naar activiteiten, dan gaan we samen met u op zoek naar dagbesteding in de Holtingerhof of in de woonwijk. We hebben een goede samenwerking met andere ketenpartners in de wijk, zoals Sedna, Buurtsupport, AndersOmThuiszorgbegeleiding en de GGZ. Dat we goede zorg leveren, blijkt ook wel uit de cliënttevredenheidsonderzoeken: onze bewoners gaven ons gemiddeld een 9,2 en onze externe cliënten een 9,1.

Holtingerhof op Facebook

Holtingerhof heeft een eigen pagina op Facebook. Neem snel een kijkje!
 

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland