Voorzieningen › Treant

Voorzieningen

Restaurant

Ons restaurant Boulevard is de hele dag open, van 7.30 tot 19.00 uur. U kunt er ontbijten, thee of koffie drinken, lunchen en dineren. Of gewoon de krant lezen of gezellig samen zijn om een praatje te maken of een spelletje te spelen. U kunt hier pinnen en contant betalen. Natuurlijk kunt u de warme maaltijd ook in uw appartement gebruiken. Daarvoor komen we langs met 'meals on wheels'. 

Bekijk hier de menukaart van Restaurant Boulevard.

Coffee Kitchen

Koffie drinken we bijna allemaal en het liefst met elkaar. De Coffee Kitchen, zorgt voor spontane ontmoetingen tussen (wijk)bewoners, medewerkers én bezoekers. Kies tegen een kleine betaling uit meer dan 500 variaties koffie en drink versgemalen koffie. Bewoners en medewerkers kunnen uiteraard ook nog steeds gratis koffie krijgen.

Meals on wheels

In Holdert komen we bij de bewoners met een buffetwagen langs om de warme maaltijd - bestaand uit voor-, hoofd- en nagerecht - thuis te serveren. We noemen het 'meals on wheels'.
Voor brood kunt u terecht in het winkeltje beneden.

Winkel @ home

Hebt u boodschappen nodig? In onze supermarkt op de begane grond vindt u alle dagelijkse benodigdheden. De winkel met producten van de Jumbo is 7 dagen per week geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Kapsalon

Dames-/herenkapster: Kim Hobers

Zij is elke woensdag en donderdag aanwezig. U kunt een afspraak maken bij de kapster zelf via 06 41 31 53 76.

Dames-/herenkapster/manicure: Judith Compagne

Zij is elke maandag en vrijdag aanwezig. U kunt een afspraak maken bij de kapster zelf via 06 15 29 00 08.

Pedicure

Pedicure: Sabine Fuhler 

Zij is elke maandag aanwezig in de salon op afdeling 7. U kunt een afspraak maken bij de pedicure zelf: 06 41 91 67 96.

Pedicure: Ingrid van Lier

Zij is elke woensdag aanwezig in de salon op afdeling 7. U kunt een afspraak maken bij de pedicure zelf: 06 23 21 53 40 / pedicurepraktijkoperica@gmail.com

Bibliotheek met grootletterboeken

Op de tweede etage hebben we een bibliotheek met grootletterboeken. U kunt er, een keer per 14 dagen, op maandagmorgen van 10.30 tot 12.00 uur terecht om nieuwe boeken uit te zoeken en te lenen.

Zaalverhuur

Heeft u een feestje of vergadering? In Holdert  kunt u daarvoor verschillende ruimten huren: een recreatieruimte, een visite-/verjaardagskamer of vergaderruimte (tot 75 personen). We kunnen voor u ook de catering verzorgen, maar dat hoeft niet.  Meer weten? Neem contact op met Roel de Leeuw, telefoonnummer 088 129 8684.

Vergaderen
U kunt zo nodig gebruik maken van een flipover, overheadprojector met scherm, beamer met scherm en/of een laptop. Ons vergaderarrangement omvat koffie, thee en water. Dit kunt u naar wens uitbreiden met hapjes, een lunch of buffet.

Catering

Wij kunnen voor u de catering van uw feestje of bijeenkomst verzorgen, desgewenst inclusief personeel voor de bediening. Denk aan: koude en warme hapjes, hapjesschalen, lunches en buffetten. We hebben een vergaderarrangement, een luncharrangement en buffetten (vanaf 15 personen). Meer weten? Vraag om de folder of informeer bij de kok van Holdert.

Dakterras (op de 7e verdieping)

Vanaf het dakterras op de 7e verdieping - inderdaad wel hoog! - hebt u een fantastisch uitzicht over de omgeving. En over Wildlands Adventure Zoo.

Ga terug naar hoofdpagina locatie