Verhuur van ruimtes › Treant

Verhuur van ruimtes

Op zoek naar de ideale ruimte voor uw vergadering of bijeenkomst (met een maatschappelijk karakter), op een uitstekende bereikbare locatie? U bent welkom in woonwijkcentrum Holdert in het centrum van Emmen. U kunt gratis parkeren rondom Holdert en ook met het openbaar vervoer is onze locatie prima bereikbaar.

Beschikbare ruimtes

Atrium de boulevard
Gelegen op de begane grond, met kijk op de Hondsrugweg en de boulevard van Emmen. Het gezellig ingerichte atrium is zeer geschikt voor grote partijen of presentaties. De ruimte is voorzien van professionele geluids- en beeldapparatuur.

Holdert beschikt over twee modern uitgeruste vergaderzalen met een capaciteit van 2 tot 50 personen. Holdert biedt tevens de ruimte voor congressen of presentaties, met een maximum capaciteit van 230 personen.

Vergaderzaal 1 & 2
Modern ingerichte ruimtes, beide voorzien van professioneel beeld en geluid. De capaciteit van beide ruimtes is geschikt voor maximaal 50 personen.

Offerte, meer informatie of rondleiding?

Uiteraard zijn bij uw vergaderingen en bijeenkomsten diverse vormen van catering mogelijk. Voor een offerte, meer informatie of een rondleiding kunt u bellen met de Facilitair Coördinator via telefoonnummer 0591 - 228694. 

Ga terug naar hoofdpagina locatie