Inloopcentrum Holdert › Treant

Inloopcentrum Holdert

Steun in het dagelijks leven

U woont zelfstandig in de omgeving van Holdert, maar hebt wel behoefte aan wat ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten? Of aan meer sociale contacten en gezelligheid? Dan is ons dagcentrum misschien iets voor u. Deze vorm van zorg kan ook degene die voor u zorgt wat ontlasten.

Ontmoeting en dagritme

U kunt een of meerdere dagdelen per week naar ons dagcentrum komen, waar u andere mensen uit de wijk ontmoet. Hier volgen we het normale, huiselijke dagritme. Koffie drinken, koken en eten doen we samen. U kunt meedoen aan activiteiten of bijvoorbeeld een krant lezen, puzzelen of tv kijken. Waar nodig helpen we u met praktische zaken en persoonlijke hygiëne. Deze begeleiding in het dagcentrum heet ook wel 'dagverzorging'.

Komt u de hele dag? Dan kunt u hier tussen de middag dineren of lunchen. Komt u alleen 's ochtends? Dan bieden we u een lunch aan.

Maar ook...

In het dagcentrum kunt u doen wat u graag wilt. U kunt deelnemen aan de activiteiten die hier al in Holdert georganiseerd worden. Ook kunt u naar de kapper, een boodschap doen in het winkeltje of gebruik maken van een van onze andere voorzieningen.

Wanneer?

U kunt hier terecht :

  • maandag tot en met zondag
  • van 9.15 - 16.15 uur
Ga terug naar hoofdpagina locatie