Holdert › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Holdert

Holdert

Holdert is een modern woonwijkcentrum met uitstraling en een mooie ligging: in het centrum van Emmen, met in de achtertuin Wildlands Adventure Zoo. We ondersteunen bewoners en cliënten om zo veel mogelijk het gewone leven in stand te houden en te genieten van gezelschap, lekker eten en drinken en een fijne vrijetijdsbesteding.

U kunt in Holdert terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

De naam Holdert

'Holdert' is dialect voor: het werk is gedaan. Dat zeiden mensen als ze aan het eind van de dag naar huis gingen. Een naam die dus heel goed past bij wat we bieden. In dit mooie complex van 7 verdiepingen zijn 78 zorgappartementen en 42 verpleeghuiskamers. Rondom Holdert staan 119 aanleunwoningen. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over het nieuwe dierenpark: Wildlands Adventure Zoo Emmen. Hier kunt u genieten van alle dieren in onze achtertuin. 

Holdert op Facebook

Blijf op de hoogte van alle activiteiten en bijzonderheden in Holdert, u kunt ons volgen via onze eigen Facebookpagina.

Cliëntenraad Holdert

Wilt u weten wat de cliëntenraad voor u kan betekenen? Kijk dan bij cliëntenraad Holdert.

U bent welkom

Onze medewerkers spannen zich in om voor alle bewoners een fijn en veilig thuis te creëren. Ook familie, vrienden en buurtgenoten zijn altijd van harte welkom. Wij willen onze bewoners en gasten altijd gastvrij en prettig onthalen en benaderen. Daarin blijven we onszelf verbeteren.

Dankzij het “noaberschap” blijven de bewoners elkaar helpen. De locatie oogt open en modern met een sfeervol restaurant. Cliënten kiezen zelf waar en wanneer ze hun warme maaltijd willen gebruiken. Themamaaltijden en streekgerechten bieden een leuke afwisseling.’

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Bezoek aan corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen is helaas niet mogelijk. Dit geldt voor patiënten met Covid-19 (uit deze regio én andere regio's) die zijn opgenomen op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling. Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste.
Voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (non-Covid patiënten uit deze regio én andere regio's) is bezoek mogelijk van maximaal 1 gescreende persoon voor 1 uur per dag. Deze bezoekregeling geldt nu ook voor non-Covid patiënten op de Intensive Care, Eerste Hart Hulp, hartbewaking (CCU), Verloskunde, Kinderafdeling en Spoedeisende Hulp. 
Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk.
Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Meer informatie


Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekersvoor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis en de informatiepagina over coronazorg voor patiënten in De Horst (incl. veelgestelde vragen & informatie voor familieleden).