Voorzieningen › Treant Zorggroep

LET OP! Heeft u een afspraak, of vragen over bezoek en de bezoektijden? Kijk dan eerst op onze corona-informatiepagina.

Voorzieningen

Beweegpad

Bewoners van Het Ellertsveld kunnen gebruik maken van een beweegpad. Een wandeling langs dit pad motiveert bewoners, bezoekers en wijkbewoners om door middel van opdrachten te bewegen. Bent u nieuwsgierig? Kom dan langs om het beweegpad zelf uit te proberen!

Restaurant

Bewoners van Het Ellertsveld en wijkbewoners kunnen tussen 12.00 en 13.00 uur de warme maaltijd gebruiken in de Faberzaal. U kunt steeds kiezen uit twee menu's.

Winkeltje

In Het Ellertsveld hebben we een klein winkeltje. Hier zijn de eerste levensbehoeften te verkrijgen. De supermarkt COOP is echter op loopafstand.

Kapsalon

U kunt kapster Alena op afspraak bezoeken in de kapsalon in Het Ellertsveld. Ze is aanwezig op de volgende tijden (in overleg kan zij hiervan afwijken):

  • Donderdagochtend van 09.00 - 11.00 uur
  • Vrijdagochtend van 09.45 - 12.00 uur
  • 1 x per 14 dagen op zaterdagochtend van 08.30 - 11.00 uur en op zaterdagmiddag van 14.15 - 17.00 uur

Pedicure

Regelmatig komt de pedicure langs. Bij de receptie kunt u een afspraak met haar maken.

Rolstoelbus

Het Ellertsveld heeft een rolstoelbus voor bewoners en wijkbewoners. Er is plek voor negen zittende personen inclusief chauffeur of voor vijf rolstoelgebruikers inclusief begeleider en chauffeur. De bus is niet alleen bedoeld voor bewoners van Het Ellertsveld, maar ook voor mensen uit de omgeving die gebruik willen maken van rolstoelvervoer. De bus heeft twee vaste chauffeurs. 

Ga terug naar hoofdpagina locatie