Praktische zaken › Treant Zorggroep

LET OP! Heeft u een afspraak, of vragen over bezoek en de bezoektijden? Kijk dan eerst op onze corona-informatiepagina.

Praktische zaken

Indicatie en financiering

Onze zorgbemiddelaar geeft u bij de kennismaking informatie over de voor u benodigde indicatie en de financiering. Een indicatie vraagt u aan bij het regionale Centrum Indicatiestelling Zorg, het CIZ. De zorgbemiddelaar kan u ook bij de aanvraag helpen. U kunt haar bereiken via tel. 0900 0591.

Uw huisdier is welkom

Wilt u graag uw huisdier meenemen? Dat kan, als u zelf voor uw huisdier kunt blijven zorgen. We verwachten wel dat uw huisdier geen overlast veroorzaakt voor andere bewoners.

Belangenbehartiging

Het Ellertsveld heeft een lokale cliëntenraad, die de belangen behartigt van de cliënten van Het Ellertsveld. In de cliëntenraad zitten bewoners, familieleden en andere mensen die de bewoners van Het Ellertsveld graag willen vertegenwoordigen. Samen zorgen we voor een goede bewaking van de kwaliteit van zorg. Wilt u ook graag meedenken en -praten over Het Ellertsveld in de cliëntenraad? Wij zijn blij met uw inbreng. U kunt altijd contact opnemen met de cliëntenraad via clientenraad.ellertsveld@treant.nl Ook kunt u via de receptie van Het Ellertsveld een belverzoek voor de cliëntenraad achterlaten.

Naast de lokale cliëntenraad is er een centrale, overkoepelende cliëntenraad die de belangen van alle cliënten van Treant Zorggroep bewaakt. 

Over de sage van Ellert en Brammert

In die sage zijn de hoofdrolspelers twee broers of vader en zoon, die in een hol in de grond woonden. Ze leefden volgens sommige verhaalversies van het beroven van nietsvermoedende reizigers die zich in het uitgestrekte heideveld - het Ellertsveld - waagden.

Cadeautje

Wilt u een zorgverlener van Het Ellertsveld bedanken voor zijn of haar goede zorgen? Doe dat dan in de vorm van een gift aan bijvoorbeeld de Stichting Vrienden. Medewerkers mogen namelijk geen cadeaus aannemen.

Vrijwilligerswerk doen?

Denkt u erover om vrijwilligerswerk te gaan doen in Het Ellertsveld? Daar zijn we blij mee. We hebben een eigen vrijwilligerscoördinator. U kunt contact met haar opnemen via 0900 0591. En als u twijfelt, loop dan gewoon een keertje een dag mee. Meer over vrijwilligerswerk

Werken in Het Ellertsveld?

Ga dan naar de vacaturepagina van Treant Zorggroep.

Bereikbaarheid Het Ellertsveld

Het Ellertsveld is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Openbaar vervoer
Voor de actuele verbindingen gaat u naar www.9292.nl. U kunt daar uw vertrekhalte en eindbestemming invullen en dan ziet u hoe u het beste kunt reizen.

Auto
Komt u met de auto? Plan dan de route via www.anwb.nl/routeplanner. Voer uw vertrekpunt in en vul als aankomstadres in: Bonkersstraat, Schoonoord. De planner berekent uw route. 

Ga terug naar hoofdpagina locatie