Activiteiten › Treant

Activiteiten

Doet u graag mee aan activiteiten? In Het Ellertsveld organiseren we diverse activiteiten. Wekelijks bieden we een programma vol afwisseling. U kunt daarbij denken aan biljarten, zitdansen, samen zingen, handwerken, kaarten, een recreatieve middag of een uitstapje maken. Er is een breed aanbod die veelal in de vorm van clubs worden aangeboden, omdat dit een mooie manier is om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben. Maar er vinden ook  centraal georganiseerde activiteiten plaats, zoals muziekmiddagen en optredens. De activiteiten zijn aangepast aan de wensen en mogelijkheden van onze bewoners en bezoekers.

Wat is er wanneer te doen?

Op de diverse mededelingenborden kunt u lezen wat er op het programma staat. Daarnaast ontvangt u, als bewoner, het activiteitenaanbod bij u aan de deur.

Kosten

De meeste activiteiten zijn gratis. Voor een aantal activiteiten is het mogelijk dat we een kleine bijdrage vragen.

Ouderen in de wijk

Het Ellertsveld wil graag een centrum functie in de wijk vervullen. Veel van de activiteiten die worden georganiseerd zijn daarom ook toegankelijk voor de bewoners van de aanleunwoningen en ouderen en belangstellenden uit Schoonoord en omgeving. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat er te doen is in Het Ellertsveld? Neemt u dan contact op met de activiteitenbegeleiding via e-mail: welzijn.ellertsveld@treant.nl of bel ons op telefoonnummer: 0591 22 88 38.

Ga terug naar hoofdpagina locatie