Het Ellertsveld › Treant

Het Ellertsveld

Het Ellertsveld

Prettig en veilig wonen

Het Ellertsveld is een gezellig woonwijkcentrum in Schoonoord. Er hangt een gemoedelijke sfeer en u kunt er beschut wonen. Het Ellertsveld bestaat al sinds 1939 en is 'eigen' voor mensen uit Schoonoord en omgeving.

Contact

U kunt in Het Ellertsveld terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden. Het gezondheidscentrum van Schoonoord is onder hetzelfde dak gehuisvest.

Wat wilt ú?

Wij horen graag wat u belangrijk vindt. U bepaalt zelf wat u doet en welke zorg u ontvangt. Daar past de visie van Treant Zorggroep prima bij, met de slogan 'Omdat zorg persoonlijk is'. 

Ook zorg in Sleen en Aalden

We werken samen met woonwijkcentrum De Schoel in Sleen en woonwijkcentrum De Korenhof in Aalden. Samen met u kijken en bepalen we waar we u het beste de zorg kunnen bieden die u wenst.

Inloopspreekuur voor mantelzorgers

Elke eerste maandagmiddag van de maand houdt Treant in Het Ellertsveld van 14.30 tot 16.30 uur een inloopspreekuur voor mantelzorgers. Bent u mantelzorger en heeft u vragen over ziektebeelden, beperkingen of praktische zaken, dan bent u van harte welkom tijdens het inloopspreekuur. Ook als u informatie of advies wenst over de zorg, wet- en regelgeving of een luisterend oor nodig heeft, kunt u terecht in Het Ellertsveld. Als er thuiszorg nodig is, dan kunnen wij u in contact brengen met een wijkverpleegkundige. Voor meer informatie over het inloopspreekuur belt u met Rita Jeuring van Treant, 06 50 42 81 31.

En die naam...

Het Ellertsveld is ook de naam van een natuurgebied bij Schoonoord. Tegenwoordig is hier behoorlijk veel bos, maar vroeger was het een uitgestrekt heideveld. Die naam verwijst weer naar Ellert uit de sage van Ellert en Brammert.

Het Ellertsveld op Facebook

Het Ellertsveld heeft zijn eigen pagina op Facebook. Neem snel een kijkje!
 

Beoordeel onze zorg op ZorgkaartNederland