Zelfstandig wonen in of bij De Schutse › Treant

Zelfstandig wonen in of bij De Schutse

Inleunwoning of aanleunwoning

Wilt u volledig zelfstandig blijven wonen, maar wel vlakbij De Schutse wonen en gebruik maken van onze zorg en services? Dat kan in een zogeheten inleunwoning of aanleunwoning: een zelfstandig huurappartement in ons woonzorgcentrum of op ons terrein.

We hebben hier 25 inleunwoningen binnen het woonzorgcentrum en 40 aanleunwoningen: woningen op het terrein naast het centrum. In beide hebt u een ruime woonkamer met een open keuken, een aparte royale slaapkamer, een ruime badkamer met toilet (soms een tweede toilet dat vanuit de hal toegankelijk is) en een berging/logeerkamer. Alle woningen op het terrein zijn schitterend gelegen en hebben een fraai uitzicht over het park of het kanaal.

Persoonlijke zorg

Graag bieden we ook hier de zorg die u nodig heeft en die u wenst. Dat kan variëren van een beetje ondersteuning bij het dagelijks leven tot volledige zorg. 

U kunt meedoen met activiteiten in De Schutse en gebruik maken van de services die De Schutse biedt, zoals personenalarmering.  En heeft u behandeling nodig door een fysiotherapeut, logopedist of andere behandelaar? Dat kunnen we ook gemakkelijk regelen. Kijk hier voor de mogelijke zorg en services

Alle afspraken die we over de zorg en eventuele behandeling met u maken, zetten we in uw persoonlijke zorgleefplan.

Interesse?

Deze woningen zijn eigendom van Domesta. U kunt onze zorgbemiddelaar laten weten dat u interesse hebt in een inleunwoning of aanleunwoning, deze doet namelijk de toewijzing.

Ga terug naar hoofdpagina locatie