Zelfstandig wonen in of bij De Schutse › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Zelfstandig wonen in of bij De Schutse

Inleunwoning of aanleunwoning

Wilt u volledig zelfstandig blijven wonen, maar wel vlakbij De Schutse wonen en gebruik maken van onze zorg en services? Dat kan in een zogeheten inleunwoning of aanleunwoning: een zelfstandig huurappartement in ons woonzorgcentrum of op ons terrein.

We hebben hier 25 inleunwoningen binnen het woonzorgcentrum en 40 aanleunwoningen: woningen op het terrein naast het centrum. In beide hebt u een ruime woonkamer met een open keuken, een aparte royale slaapkamer, een ruime badkamer met toilet (soms een tweede toilet dat vanuit de hal toegankelijk is) en een berging/logeerkamer. Alle woningen op het terrein zijn schitterend gelegen en hebben een fraai uitzicht over het park of het kanaal.

Persoonlijke zorg

Graag bieden we ook hier de zorg die u nodig heeft en die u wenst. Dat kan variëren van een beetje ondersteuning bij het dagelijks leven tot volledige zorg. 

U kunt meedoen met activiteiten in De Schutse en gebruik maken van de services die De Schutse biedt, zoals personenalarmering.  En heeft u behandeling nodig door een fysiotherapeut, logopedist of andere behandelaar? Dat kunnen we ook gemakkelijk regelen. Kijk hier voor de mogelijke zorg en services

Alle afspraken die we over de zorg en eventuele behandeling met u maken, zetten we in uw persoonlijke zorgleefplan.

Interesse?

Deze woningen zijn eigendom van Domesta. U kunt onze zorgbemiddelaar laten weten dat u interesse hebt in een inleunwoning of aanleunwoning, deze doet namelijk de toewijzing.

Ga terug naar hoofdpagina locatie

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Er is helaas geen bezoek mogelijk op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling voor corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen. Dit geldt voor álle patiënten die opgenomen zijn op deze afdelingen, zowel voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus als voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste. Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk. Meer informatie

Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen en Friesland. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekers en voor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis