Voorzieningen › Treant

Voorzieningen

Onze voorzieningen zijn bedoeld voor onze bewoners én voor iedereen die daar behoefte aan heeft. De woonwijkfunctie van De Schutse groeit en dat vinden we fijn.  We nodigen de wijkbewoners van harte uit om gebruik te maken van onze voorzieningen; ze zijn er ook voor u!

Beweegpad

In onze locatie is een beweegpad. Een wandeling langs dit pad motiveert bewoners, bezoekers en wijkbewoners om door middel van opdrachten te bewegen.

Benieuwd wat dit is? Kom dan langs om het beweegpad zelf uit te proberen!

Bibliotheek

Op maandagmiddag tijdens de oneven weken kunt u boeken uitzoeken en lenen in de activiteitenruimte. Ook is er in het Atrium een boekenkast met boeken die u kunt lenen.

Coupeuse

Elke maandag van 13.30 - 16.00 uur en vrijdag van 9.00 - 12.00 uur komt hier een coupeuse. Zij kan voor u kleine verstelwerkzaamheden doen, zoals een naad die is losgegaan dichtmaken en een knoop aanzetten.

Fietslabyrint

Bewoners kunnen met het labyrint binnen een virtuele fietstocht maken door heel Nederland of door de omgeving waar ze vroeger hebben gewoond. Het fietslabyrint bestaat uit een groot beeldscherm met een speciale fiets. Bewoners in een rolstoel of bewoners die vanwege een beperking niet op een hometrainer kunnen fietsen, kunnen ook gebruikmaken van het labyrint.

Zo fietsen bewoners niet alleen veilig, maar blijven ze in beweging, genieten ze van de beelden uit de omgeving en zijn ze ongemerkt aan het trainen.

Fysiotherapie

De fysiotherapeute behandelt hier mensen uit de wijk en bewoners van de inleun- en aanleunwoningen die fysiotherapie nodig hebben. Bewoners van De Schutse maken gebruik van de fysiotherapeute van Treant Zorggroep.

Kapsalon

Onze kapster knipt en kapt dames en heren op afspraak. Dat kan op dinsdag van 9.00 - 16.00 uur en om de week op vrijdag van 8.30 - 16.00 uur.

Kerkdiensten

We besteden aandacht aan zingeving en hebben hier ook een geestelijk verzorger. Veel bewoners zijn protestants of katholiek, maar mensen van elke gezindte zijn hier van harte welkom. Elke twee weken is hier op zondag om 19.00 uur een dienst waarin een dominee voorgaat.

Pedicure

Voor een behandeling door de pedicure kunt u een afspraak maken. 

Restaurant

In De Schutse kan iedereen van de kleine kaart nuttigen in het restaurant, het Atrium. Daarop staan onder meer belegde broodjes, een kroketje en soep. 

U kunt hier de hele dag terecht: van 8.00 uur 's ochtends to 19.30 uur 's avonds.

Schoonheidsspecialiste

De schoonheidsspecialiste komt hier elke tweede woensdag van de maand van 9.30 - 12.00 uur. Zij behandelt u op afspraak. 

Winkeltje

We hebben een winkeltje dat elke dag - ook 's zondags - geopend is van 9.00 tot 17.00 uur en bemand wordt door vrijwilligers. Hier kunt u uw dagelijkse boodschappen doen.  Heel handig als u eens wat vergeten bent! 

Ga terug naar hoofdpagina locatie