Zelfstandig wonen › Treant

Zelfstandig wonen

Wonen in een aanleunwoning

Het complex met de aanleunwoningen bestaat uit twee bouwlagen. De aanleunwoningen zijn verbonden met het gebouw en middels een gang is het hoofdgebouw te bereiken. Mede hierdoor kunt u vanuit een aanleunwoning gemakkelijk gebruikmaken van de voorzieningen van De Schoel en deelnemen aan de activiteiten. Tevens kunt u indien nodig een beroep doen op de zorg. De aanleunwoningen zijn voorzien van de mogelijkheid om aan te sluiten op het oproepsysteem van De Schoel. Dit kan een gevoel van veiligheid met zich meebrengen.

De woning

De aanleunwoningen hebben een woonkamer met een keuken, een slaapkamer, een douche met toilet en een berging met een wasmachineaansluiting. In de kelder is een berging aanwezig.

Interesse?

De aanleunwoningen zijn eigendom van woningstichting Woonservice. Daar huurt u ook de woning van. Inschrijven kan bij de woningstichting. Onze zorgbemiddelaar doet wel de toewijzing. U kunt zich dan ook voor een aanleunwoning aanmelden bij de zorgbemiddelaar van De Schoel. Deze kunt u bereiken via 0900 0591.

Ga terug naar hoofdpagina locatie