Wonen met zorg › Treant

Wonen met zorg

Wonen met zorg

Indien u zorg behoeft dan ondersteunen we u zo lang mogelijk om het leven in stand te houden zoals u gewend was voor uw verhuizing naar De Schoel. De behoefte aan zorg kan gaan om lichamelijke klachten of ziekten (somatische zorg) of om psychische klachten zoals geheugenproblemen of dementie. De zorgcoördinator gaat met u in gesprek om uw zorgbehoeften te bespreken. Tevens om afspraken te maken over de hulp die u daarin van onze medewerkers en andere behandelaars behoeft naast de hulp die u misschien al ontvangt van uw naasten. De afspraken worden vastgelegd in een persoonlijk zorgleefplan. We ervaren een prettige samenwerking met zowel de huisartsenpraktijk  als ook met andere disciplines zoals de fysiotherapie uit het dorp. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van de artsen en overige disciplines van Treant Zorggroep.

Het appartement

De appartementen zijn ruim en daardoor ook geschikt voor (echt)paren. De appartementen hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een logeerkamer, een ruime douche met toilet en een berging met een wasmachineaansluiting. De appartementen hebben een deur naar het terras of het balkon. U kunt gebruikmaken van de gezamenlijke inpandige berging.

Ook tijdelijk wonen

U kunt ook tijdelijk in De Schoel terecht. We hebben namelijk twee appartementen voor kortdurende opvang. Deze hebben een gezamenlijk keukentje en balkon.

Ga terug naar hoofdpagina locatie