Praktische zaken › Treant

Praktische zaken

Betalingsmogelijkheden van onze zorg

Onze zorgbemiddelaar geeft u bij de kennismaking informatie over de voor u benodigde indicatie en de financiering. Zij kan u ook bij de aanvraag begeleiden. Een indicatie vraagt u aan bij het regionale Centrum Indicatiestelling Zorg, het CIZ.  U kunt de zorgbemiddelaar bereiken via tel. 0900 0591. Onze zorg is te verkrijgen met een indicatie, maar ook via een persoonsgebonden budget (pgb). Verder bieden we particuliere zorg: u bepaalt zelf het aantal uren zorg en het soort zorg. U betaalt de zorg dan zelf.

Cliëntenraad

Er is een Cliëntenraad die de belangen van de cliënten behartigt voor de locaties De Schoel en De Korenhof. De raadsleden geven advies over de kwaliteit van de zorg. Ze zijn een belangrijke schakel tussen de cliënten en de leiding. Om haar werk goed te kunnen doen moet de Cliëntenraad weten wat er speelt. Ze krijgt informatie van het management en van de cliënten/familie over hun ervaringen met de zorg. De Cliëntenraad geeft de leiding gevraagd en ongevraagd advies. Ook denkt de raad mee over het beleid. Wettelijk is bepaald dat de leiding ieder gekregen advies moet wegen. De Cliëntenraad bestaat momenteel uit 6 leden. Eén keer per maand wordt er vergaderd op de dinsdagmiddag, het eerste deel zonder en daarna met de leidinggevenden.

Vrijwilligerswerk doen?

Denkt u erover om vrijwilligerswerk te gaan doen in Het Ellertsveld, De Schoel of De Korenhof? Dat is fijn. U kunt contact opnemen met mevrouw Geerts, de vrijwilligerscoördinator.

Hier werken?

Zou u wel vanuit De Schoel willen werken? Ga dan naar onze vacaturepagina

Feestje of vergadering?

Heeft u een ruimte nodig om een familiefeestje of vergadering te houden? Dan kunt u bij ons ook een ruimte huren. Neem daarvoor contact op met de receptie van De Schoel via 0900 0591.

Bereikbaarheid

De Schoel is met het openbaar en met de auto prima bereikbaar.
 

Ga terug naar hoofdpagina locatie