De Schoel › Treant

De Schoel

De Schoel

De Schoel is een modern woonzorgcentrum in het centrum van Sleen, een van de meest authentieke brinkdorpen van Drenthe. Het is een rustige en schitterende omgeving. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen.  Het woonzorgcentrum is gebouwd in 2008  en bestaat uit twee bouwlagen.

De appartementen zijn ruim van opzet en met een extra logeerkamer onderscheidt het woonzorgcentrum zich van andere zorglocaties.

Wonen in De Schoel nodigt uit tot zelfstandigheid evenals tot gezamenlijkheid. Aan u de keus! Hecht u veel waarde aan uw zelfstandigheid dan kunt u zich prima terugtrekken in uw appartement en de voorzieningen in het centrum van Sleen. Voelt u zich prettiger bij of bent u aangewezen op de hulp en het gezelschap van anderen, dan biedt De Schoel u deze mogelijkheid.

In De Schoel wonen zowel ouderen die verzorging nodig hebben als ouderen die (nog) geen zorg behoeven.

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Ook zorg in Het Ellertsveld en De Korenhof

Voor het bieden van zorg werken we samen met Het Ellertsveld in Schoonoord en De Korenhof in Aalden. Samen met u kijken en bepalen we waar u het beste de zorg kunt ontvangen die u wenst.