De Schoel › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

De Schoel

De Schoel

De Schoel is een modern woonzorgcentrum in het centrum van Sleen, een van de meest authentieke brinkdorpen van Drenthe. Het is een rustige en schitterende omgeving. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen.  Het woonzorgcentrum is gebouwd in 2008  en bestaat uit twee bouwlagen.

De appartementen zijn ruim van opzet en met een extra logeerkamer onderscheidt het woonzorgcentrum zich van andere zorglocaties.

Wonen in De Schoel nodigt uit tot zelfstandigheid evenals tot gezamenlijkheid. Aan u de keus! Hecht u veel waarde aan uw zelfstandigheid dan kunt u zich prima terugtrekken in uw appartement en de voorzieningen in het centrum van Sleen. Voelt u zich prettiger bij of bent u aangewezen op de hulp en het gezelschap van anderen, dan biedt De Schoel u deze mogelijkheid.

In De Schoel wonen zowel ouderen die verzorging nodig hebben als ouderen die (nog) geen zorg behoeven.

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Ook zorg in Het Ellertsveld en De Korenhof

Voor het bieden van zorg werken we samen met Het Ellertsveld in Schoonoord en De Korenhof in Aalden. Samen met u kijken en bepalen we waar u het beste de zorg kunt ontvangen die u wenst. 
 

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Bezoek aan corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen is helaas niet mogelijk. Dit geldt voor patiënten met Covid-19 (uit deze regio én andere regio's) die zijn opgenomen op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling. Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste.
Voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (non-Covid patiënten uit deze regio én andere regio's) is bezoek mogelijk van maximaal 1 gescreende persoon voor 1 uur per dag. Deze bezoekregeling geldt nu ook voor non-Covid patiënten op de Intensive Care, Eerste Hart Hulp, hartbewaking (CCU), Verloskunde, Kinderafdeling en Spoedeisende Hulp. 
Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk.
Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Meer informatie


Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekersvoor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis en de informatiepagina over coronazorg voor patiënten in De Horst (incl. veelgestelde vragen & informatie voor familieleden).