Praktische zaken › Treant

Praktische zaken

Indicatie CIZ

Voor de zorg en begeleiding van De Paasbergen heeft u een indicatie nodig. Tenminste, als u de zorg niet zelf wilt betalen. De zorgbemiddelaar geeft u daar bij de kennismaking informatie over en kan u bij de aanvraag begeleiden. U krijgt de indicatie van het regionale Centrum Indicatiestelling Zorg, het CIZ. De soort zorg die u krijgt en hoe vaak u die zorg krijgt, staat in het 'zorgzwaartepakket', het ZZP.
Meer over zorg aanvragen >

Extra zorg? Aanvullende dienstverlening
Het kan zijn dat uw zorgbehoefte anders is dan in uw indicatie is omschreven. Bijvoorbeeld omdat u behoefte heeft aan extra zorg. U kunt dan tegen een redelijke vergoeding gebruik maken van onze aanvullende dienstverlening. Bespreek dit ook met onze zorgbemiddelaar. 
Meer hierover >

De Paasbergen op Facebook

U vindt De Paasbergen ook op Facebook:
www.facebook.com/paasbergen.odoorn
Kijk er eens op om te zien waarmee we allemaal bezig zijn. Met een actie op Facebook konden we zelfs samen een huiskamer inrichten! We vinden het leuk als u ons volgt!

Belangenbehartiging

De Paasbergen heeft een lokale cliëntenraad, die de belangen behartigt van de bewoners en cliënten van De Paasbergen. Ook is er een centrale, overkoepelende cliëntenraad die de belangen van alle cliënten van Leveste Care bewaakt.
De contactpersoon van de Cliëntenraad van De Paasbergen is Folkert de Hoop, bereikbaar via 0591 51 40 17 of via mail: crpaasbergen@gmail.com
Meer over de cliëntenraad in het algemeen >

Actief Odoorn

De Paasbergen wil graag betrokken zijn bij de gang van zaken in Odoorn. Daarom zijn we ook lid van de ondernemersvereniging en denken we mee over een kennis- en expertisecentrum in Odoorn.
Daarvoor werken we nauw met anderen samen.

Roken

U kunt roken in de rookruimte en buiten. In de huiskamer is dat niet toegestaan.

Cadeautje

Wilt u een zorgverlener van De Paasbergen bedanken voor zijn of haar goede zorgen? Doe dat dan in de vorm van een gift aan bijvoorbeeld de Stichting Vitaal Paasbergen. De Stichting Vitaal Paasbergen verdeelt de giften, onder meer aan de Stichting Vrienden van de Paasbergenbus of besteedt het aan een project voor bewoners van De Paasbergen. Medewerkers mogen namelijk geen cadeaus aannemen.

Vrijwilligerswerk doen in De Paasbergen?

Denkt u erover om vrijwilligerswerk te doen in De Paasbergen? Dat is mooi. 
De Paasbergen heeft een eigen vrijwilligerscoördinator: Gonnie Suichies. U kunt contact met haar opnemen via tel. 0900 0591. En als u twijfelt, loop dan gewoon een keertje een dagje mee.
Meer over vrijwilligerswerk >

Werken in De Paasbergen?

Ga dan naar de vacaturepagina van Treant Zorggroep.

Bereikbaarheid De Paasbergen

De Paasbergen is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.
Openbaar vervoer
Bij het NS-station in Emmen neemt u buslijn 59. U stapt uit bij de bushalte. Vanaf hier is het een klein eindje lopen naar De Paasbergen.
Met de auto
U kunt de auto gratis parkeren bij de ingang van De Paasbergen.
Bij de aanleunwoningen kunt u de auto bij de deur parkeren.

Ga terug naar hoofdpagina locatie