Activiteiten › Treant

Activiteiten

In de vrije tijd

Elke dag zijn er in De Paasbergen wel leuke activiteiten te doen, ook rond bepaalde thema's. Regelmatig organiseren we een uitstapje. We doen graag mee met de activiteiten in het dorp; daar is vaak iets leuks te doen. Ook in de huiskamers kunnen bewoners meedoen aan de activiteiten die zij leuk vinden.

Gezamenlijke activiteiten

Het uitgangspunt bij de activiteiten is: zoveel mogelijk gewoon. We bieden in De Paasbergen belevingsgerichte zorg en daar horen ook de activiteiten bij die mensen leuk vinden om te doen. Bijvoorbeeld spelmiddagen, gymnastiek voor ouderen, poffertjes bakken, samen soep koken, handwerken, zingen en hout bewerken.

Onze activiteitenbegeleiders organiseren en begeleiden deze activiteiten samen met vrijwilligers. Iedereen die dat wil kan meedoen. Soms zijn er wel wat kosten aan verbonden.
Af en toe is er een modeshow en kledingverkoop. Soms organiseren we spontaan iets leuks, zoals een 'verwenochtend'.

Dagelijks is de Paasbergenbus beschikbaar voor de bewoners van De Paasbergen. We gebruiken de bus voor familiebezoek, een uitstapje enzovoort.

Optredens

We hebben in De Paasbergen allerlei optredens: van dansgroepen, koren, toneelgroepen enzovoort.
Daarbij zijn alle bewoners, omwonenden en andere geïnteresseerden van harte welkom.

Rolstoelvierdaagse

Jaarlijks organiseren we - ook mogelijk gemaakt door de Rabobank alhier én veel vrijwilligers - de rolstoelvierdaagse. Steeds weer een prachtig gebeuren!

Welke activiteiten wanneer?

We maken regelmatig bekend welke activiteiten er zijn.
Dat doen we op de volgende manieren:

  • bewoners ontvangen een weekprogramma
  • dit weekprogramma plaatsen we ook op familienet
Ga terug naar hoofdpagina locatie