De Paasbergen › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

De Paasbergen

De Paasbergen

De Paasbergen is een woonzorgcentrum in Odoorn, aan de rand van het Paasbergenbos. Hier vindt u een breed aanbod van zorg en mogelijkheden. In De Paasbergen en bij u thuis. Wilt u het net even anders? Dan denken we graag met u mee!

Een fijn huis met veel vormen van zorg

We spannen ons in om van De Paasbergen een fijn en veilig thuis te maken. Onze medewerkers staan samen voor de zorg, delen de zorg, ook met familie. En zoeken samen naar oplossingen. Familieleden en buurtgenoten zijn altijd welkom en we vinden het ook van belang dat ze hier graag komen.

In en bij woonzorgcentrum De Paasbergen in Odoorn bieden we:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

De Paasbergen op Facebook
Om een goede indruk te krijgen van het reilen en zeilen bij De Paasbergen kunt ook onze Facebook-pagina bekijken.

Handig:
Gaat u hier in de buurt op vakantie en hebt u zorg nodig? Wij bieden deze zorg in twee hotels in Odoorn. Wilt u zorg ontvangen en die uit uw pgb (persoonsgebonden budget) of gewoon zelf betalen? Dat kan ook.

Prettig en veilig wonen in een bosrijke omgeving

Mensen die houden van wat bedrijvigheid om zich heen, kunnen dat hier opzoeken. Er is namelijk regelmatig wat te doen. In ons restaurant kunnen bewoners en familie koffie en thee drinken, tussen de middag eten bewoners en bezoekers hier warm. Bij De Paasbergen is een prachtige tuin, aangelegd en onderhouden door familie van bewoners. Bewoners en bezoekers kunnen heerlijk in de omgeving wandelen en fietsen.

We zijn blij met de vele vrijwilligers die ons en de bewoners en cliënten ondersteunen. Daaraan merk je ook dat dit een dorp is; mensen willen dingen delen, samen doen.

Ook zorg in Tweede Exloërmond, Valthermond en Exloo

Vanuit De Paasbergen bieden we ook zorg en services in en rond Mondkersheem in Tweede Exloërmond, De Vrijheidshof in Valthermond en Akkershof in Exloo.

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Bezoek aan corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen is helaas niet mogelijk. Dit geldt voor patiënten met Covid-19 (uit deze regio én andere regio's) die zijn opgenomen op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling. Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste.
Voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (non-Covid patiënten uit deze regio én andere regio's) is bezoek mogelijk van maximaal 1 gescreende persoon voor 1 uur per dag. Deze bezoekregeling geldt nu ook voor non-Covid patiënten op de Intensive Care, Eerste Hart Hulp, hartbewaking (CCU), Verloskunde, Kinderafdeling en Spoedeisende Hulp. 
Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk.
Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Meer informatie


Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekersvoor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis en de informatiepagina over coronazorg voor patiënten in De Horst (incl. veelgestelde vragen & informatie voor familieleden).