De Korenhof › Treant

De Korenhof

De Korenhof

De Korenhof is een klein wooncomplex met aanleunwoningen en koopwoningen in het centrum van Aalden. Het is een prachtige plaats om te wonen, met een beschermd dorpsgezicht en nog vele authentieke Saksische boerderijen. Het is een plek waar u zelfstandig woont en waar u alle zorg en hulp kunt krijgen die u nodig heeft.

De bewonerscommissie van De Korenhof organiseert samen met de activiteitenbegeleiders allerlei activiteiten. Daarbij zijn alle bewoners en wijkbewoners van harte welkom. Mensen doen hier veel samen: bewonerscommissie, keukenpersoneel, medewerkers van de dagverzorging, het zorgteam en de cliëntenraad.

Bewoners en omwonenden kunnen ook een hapje eten in het restaurant van De Korenhof.

Onze zorg

Een zorgteam van Treant Zorggroep biedt zorg - ook dagverzorging - en heeft er een uitvalsbasis voor zorg aan huis. Ons zorgteam met verzorgenden en verpleegkundigen levert de zorg 24 uur per dag in de aanleunwoningen. Ook mensen die zelfstandig in hun eigen huis in Aalden en Zweeloo  wonen, bieden we zorg en een aantal services (diensten). Meer over onze zorg

Beoordeel ook onze thuiszorg

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Plaats een waardering

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Over Aalden

Woonzorgcentrum De Korenhof  ligt in het centrum van Aalden. Het is een prachtige plaats om te wonen, met een beschermd dorpsgezicht en nog vele authentieke Saksische boerderijen.

Ook zorg in Het Ellertsveld en De Schoel

Voor het bieden van zorg werken we samen met Het Ellertsveld in Schoonoord en De Schoel in Sleen. Samen met u kijken en bepalen we waar u het beste de zorg kunt ontvangen die u wenst.