De Horst › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

De Horst

De Horst

In De Horst in Emmen kunt u terecht voor wonen met intensieve zorg of behandeling bij revalidatie, een chronische ziekte of dementie. Hier gaan wonen is een grote stap, dat beseffen we goed. We bieden u een prettig, veilig en gastvrij huis in een groene omgeving. Een open huis waar ook familie en vrienden altijd welkom zijn.

Informatie over opvang coronapatiënten in De Horst

U kunt hier terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners en cliënten hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Vrije tijd

In De Horst organiseren we elke dag leuke activiteiten waaraan u kunt meedoen om lekker bezig te zijn of te ontspannen. Middelpunt van De Horst is het 'Atrium', met de receptie, het gezellige Grand Café 'De Meente' en onder meer een winkeltje en een kapsalon. Meer over onze voorzieningen  Regelmatig koken bewoners zelf in de gezamenlijke huiskamers. Af en toe gaan ze ook samen uit eten in eigen huis. En wat vindt u ervan dat een van onze koks elke donderdagavond speciaal voor steeds een andere huiskamer kookt?

Omgeving

Woonzorgcentrum De Horst ligt aan de rand van Emmen in een bosrijke omgeving en heeft een ruime parkachtige tuin met veel terrassen. U kunt er - eventueel begeleid - heerlijk wandelen, fietsen of in alle rust even op een bankje zitten. De winkelcentra van Emmerhout en Angelslo zijn dichtbij. Voor voetballiefhebbers is dit een mooie plek om te wonen, want voetbalclub FC Emmen zit hiertegenover! Meerdere bewoners zijn met hun seizoenskaarten regelmatig op de tribunes van FC Emmen te vinden. 

Vragen?

Wilt u meer weten over de behandelingen die u hier kunt krijgen? Of over de mogelijkheden om hier te wonen? Zou u graag eens meedoen aan een activiteit? Bel ons op telefoon 0900 0591 of +31 10 810 35 91, of loop eens binnen en informeer bij de receptie. We verwelkomen u graag.

De Horst op Facebook

De Horst heeft haar eigen pagina op Facebook. Neem gauw een kijkje!
 

Beoordeel onze zorg via Zorgkaart Nederland

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Er is helaas geen bezoek mogelijk op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling voor corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen. Dit geldt voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus en die zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste. Voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's) is bezoek mogelijk van maximaal 1 gescreende persoon voor 1 uur per dag. Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk. Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Meer informatie

Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekersvoor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis en de informatiepagina over coronazorg voor patiënten in De Horst (incl. veelgestelde vragen & informatie voor familieleden).