De Horst › Treant

De Horst

De Horst

In De Horst in Emmen kunt u terecht voor wonen met intensieve zorg of behandeling bij revalidatie, een chronische ziekte of dementie. Hier gaan wonen is een grote stap, dat beseffen we goed. We bieden u een prettig, veilig en gastvrij huis in een groene omgeving. Een open huis waar ook familie en vrienden altijd welkom zijn.

Daarnaast heeft De Horst partnerwoningen. Hier kunnen cliënten met een zorgindicatie samen blijven wonen met hun (gezonde) partner.

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners en cliënten hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Vrije tijd

In De Horst organiseren we elke dag leuke activiteiten waaraan u kunt meedoen om lekker bezig te zijn of te ontspannen. Middelpunt van De Horst is het 'Atrium', met de receptie, het gezellige Grand Café 'De Meente' en onder meer een winkeltje en een kapsalon. Meer over onze voorzieningen  Regelmatig koken bewoners zelf in de gezamenlijke huiskamers. Af en toe gaan ze ook samen uit eten in eigen huis. En wat vindt u ervan dat een van onze koks elke donderdagavond speciaal voor steeds een andere huiskamer kookt?

Omgeving

Woonzorgcentrum De Horst ligt aan de rand van Emmen in een bosrijke omgeving en heeft een ruime parkachtige tuin met veel terrassen. U kunt er - eventueel begeleid - heerlijk wandelen, fietsen of in alle rust even op een bankje zitten. De winkelcentra van Emmerhout en Angelslo zijn dichtbij. Voor voetballiefhebbers is dit een mooie plek om te wonen, want voetbalclub FC Emmen zit hiertegenover! Meerdere bewoners zijn met hun seizoenskaarten regelmatig op de tribunes van FC Emmen te vinden. 

Vragen?

Wilt u meer weten over onze zorg en/of behandelingen? Of over de mogelijkheden om hier te wonen? Doet u graag eens mee met een activiteit? Bel ons op telefoonnummer 0900 0591 of +31 10 810 35 91, of loop eens binnen en informeer bij de receptie. 

Cliëntenraad De Horst

Wilt u weten wat de cliëntenraad voor u kan betekenen? Kijk dan bij de cliëntenraad De Horst.

Beoordeel onze zorg via Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPlaats een waardering!

De Horst op Facebook

De Horst heeft haar eigen pagina op Facebook. Neem gauw een kijkje!