Bilderdijk › Treant

Bilderdijk

Bilderdijk

Bilderdijk is een nieuw en modern woonwijkcentrum. Het ligt in het gezellige centrum van Hoogeveen, dichtbij alle voorzieningen. In de ruime appartementen woont u zelfstandig, met de zorg en behandeling die u nodig heeft dichtbij.

Contact

Wonen met zorg dichtbij

In Bilderdijk kunt u zelfstandig wonen in een van de  107 appartementen. Ook als u meer zorg of behandeling nodig heeft, kunt u hier blijven wonen.

Uw appartement
De appartementen in Bilderdijk zijn licht en zeer ruim (85m2). Elk appartement heeft een woonkamer, keuken, maar liefst twee slaapkamers, een badkamer met toilet en douche, een extra gastentoilet en een berging/wasruimte. Ook heeft elk appartement een balkon of loggia (balkon binnen de muren).

Bilderdijk en de appartementen hebben een hoogwaardige (brand)veiligheid en zijn voorzien van persoonsalarmering.

Beschikbare appartementen
Kijk voor de beschikbaarheid van appartementen op de website van Woonz.nl.

Zorg met behandeling

In Bilderdijk kunnen mensen met een WLZ-indicatie zorg en behandeling ontvangen, onder andere door de specialist ouderengeneeskunde en andere behandelaren die in dienst zijn van Treant.

Het centrum van Hoogeveen

Bilderdijk staat midden in de maatschappij. Bewoners kunnen gebruik maken van alle voorzieningen die Hoogeveen en omgeving bieden, zoals een bibliotheek, zwembad, sportvoorzieningen, theater, bioscoop, restaurants en winkels. Bilderdijk ligt op 2 loopminuten van de Hoofdstraat. In en vanuit Bilderdijk worden veel activiteiten georganiseerd, ook samen met de wijk en verenigingen. 

Sociale ruimtes

Naast uw eigen appartement kunt u gebruik maken van diverse sociale ruimtes, waar u met anderen kunt verblijven, samen koffie of thee kunt drinken en kunt eten. U kunt dus gemakkelijk andere mensen ontmoeten.

Beweegbrug

In Bilderdijk is de loopbrug omgetoverd tot beweegbrug door het plaatsen van beweegtoestellen. Zittend kunnen bewoners eenvoudige lichamelijke oefeningen doen op de verschillende toestellen. Veilig bewegen, plezier in het bewegen en het aanhouden van een eigen tempo staan hierbij voorop. Bent u nieuwsgierig? Kom dan langs om de beweegbrug zelf uit te proberen!

Behandeling ook thuis

Heeft u behandeling nodig, dan ontvangt u die in principe thuis. Behandelaars zijn dichtbij; ze hebben een eigen plek in het gebouw.

Interesse in Bilderdijk?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te wonen in Bilderdijk? Neem dan contact op met de zorgbemiddelaar van Treant Zorggroep via telefoon 0900 0591 of +31 10 810 35 91, e-mail zorgbemiddeling@treant.nl.

Cliëntenraad Bilderdijk

Wilt u weten wat de Cliëntenraad Bilderdijk voor u kan betekenen? Kijk dan in het onderdeel Cliëntenraad Bilderdijk

Bilderdijk op Facebook

Bilderdijk heeft ook een eigen Facebookpagina, neem gauw een kijkje!

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland