Cliëntportaal › Treant Zorggroep

Cliëntportaal

Cliëntportaal

Als cliënt of bewoner van een van de zeventien ouderenzorglocatie van Treant Zorggroep heeft u toegang tot het cliëntportaal: uw persoonlijke online omgeving die u veilig inzicht geeft in uw zorgdossier. Bent u wettelijk vertegenwoordiger van een bewoner/cliënt? Dan kunt u ook toegang krijgen tot het cliëntportaal. 

In het cliëntportaal kunt u:

  • uw persoonlijke gegevens bekijken;
  • uw zorgafspraken bekijken op elk gewenst moment van de dag.

Een cliënt/bewoner kan ervoor kiezen om ook familieleden inzage te geven in (delen van) zijn of haar dossier. Elke cliënt/bewoner wordt persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen aan het cliëntportaal. 

Klik op 'inloggen' om direct in te loggen in het cliëntportaal.

Aanmelden

Heeft u nog geen inloggegevens? Meld u zich dan aan als portaalhouder voor uw cliëntportaal. Als portaalhouder bent u hoofdgebruiker en beheerder van het cliëntportaal. Alleen bewoners, cliënten en wettelijk vertegenwoordigers kunnen portaalhouder worden. Maak uw keuze voor aanmelding.

Ik ben bewoner/cliënt en ik wil graag zelf gebruikmaken van het cliëntportaal. Klik hieronder op 'aanmelden als bewoner/cliënt'.  

Ik ben wettelijk vertegenwoordiger en word cliëntportaalhouder en wil zelf gebruikmaken van het cliëntportaal. Klik hieronder op 'aanmelden als wettelijk vertegenwoordiger'. 

Gastgebruikers toevoegen

Bent u al portaalhouder van uw cliëntdossier? Dan kunt u gastgebruikers toevoegen. De gastgebruiker kan onderdelen van het cliëntportaal zien en/of informatie plaatsen.  Klik hieronder op 'voeg gastgebruiker toe' om een gastgebruiker toe te voegen. 

Vragen

Heeft u een vraag over het cliëntportaal? Kijk dan onder 'Veelgestelde vragen'.
Staat uw vraag hier niet tussen? Mail uw vraag dan naar clientportaal.mijncaress@treant.nl.