Vakantiewerk in een woonzorgcentrum: goed verdienen en dankbaar werk! › Treant

Vakantiewerk in een woonzorgcentrum: goed verdienen en dankbaar werk!

Doe jij een zorgopleiding? Dan hebben wij een leuke vakantiebaan voor jou. Je legt onze bewoners in de watten zodat zij een fijne zomer hebben. Én je verdient geld om zelf tegelijkertijd of na afloop ook de zomer te vieren.

Vakantiewerk bij Treant

Zet deze zomer jouw kwaliteiten in op 1 van onze 17 woonwijkcentra. De bewoners en collega’s kunnen jouw hulp goed gebruiken! Je kunt bijvoorbeeld werken als verzorgende, zorgassistent of afdelingsassistent.   

  • Als verzorgende verleen je zorg aan de hand van een zorgleefplan.
  • Als zorgassistent heb je ondersteunende taken op het gebied van zorg, welzijn en voeding. Je biedt algemene lichamelijke zorg (laag complex), huishoudelijke zorg en je bent inzetbaar in de huiskamers of assisteert op de afdeling.
  • Als afdelingsassistent assisteer je op het gebied van huishouden, wonen en voeding. Je helpt bij de dagelijkse bezigheden en assisteert bij het uitvoeren van activiteiten. 

Wie zoeken wij?

Volg je al wat langer de opleiding Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan kunnen we je meteen een bijbaan voor langere tijd aanbieden.

Zo kan bijvoorbeeld een student Verpleegkundige MBO-V in het tweede jaar als zorgassistent bij ons aan het werk

Werk je nu al als stagiaire bij ons? Ga dan in gesprek met je leidinggevende voor de mogelijkheden in de vakantieperiode. Je hoeft je dan niet opnieuw aan te melden voor vakantiewerk.

Waarom bij ons werken?

Bij ons krijg je een afwisselende baan in de buurt! Je werkt in een team en doet zo ervaring op in de zorg.
Ben je langere tijd inzetbaar tijdens de zomermaanden en/of in de weekenden? Dan krijg je een tijdelijk contract met een uurloon dat zeker de moeite waard is. Je verdient minimaal € 12,54 bruto per uur. Heb je meer ervaring? Dan verdien je natuurlijk meer!
Ben je op zoek naar een baan waar je veel uren kunt maken? Ook dat kan bij ons. Ook als je maar een aantal weken wilt werken.

Enthousiast?

Laat het ons weten! Stuur een mail met je contactgegevens en je CV naar vakantiewerk@treant.nl. Geef daarin ook aan welke opleiding je volgt, in welk jaar je zit, welke functie je graag wilt doen en op welke locatie je het liefst wilt werken.

Wil je eerst meer weten of heb je vragen? We horen het graag! Mail dan ook naar dit adres.
Of stap g
ewoon eens binnen in
één van de woonwijkcentra. Je bent van harte welkom!


Voordat je bij ons kunt werken, vragen we een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) van je.