Medisch specialist? Dan hebben we je nodig bij Treant! › Treant

Medisch specialist? Dan hebben we je nodig bij Treant!

Medisch specialist? Dan hebben we je nodig bij Treant!

Heb jij oprecht hart voor de zorg en ben je een aanpakker? Dan kunnen wij jou bij Treant Zorggroep goed gebruiken! Wij gaan voor goede en veilige zorg voor de patiënten en bewoners in ons verzorgingsgebied. Zo dicht bij huis als mogelijk.

Wij hebben regelmatig vacatures voor kinderartsen, SEH-artsen, oogartsen, oncologen, reumatologen en geriaters.

Wij bieden
Treant Zorggroep is met drie ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg de grootste zorgverlener in onze regio. Met onder andere een spiksplinternieuwe Spoedeisende hulp, state-of-the-art borstkankerzorg in ons Mammacentrum, prijswinnende kinderafdelingen, een grote oogheelkundige doelgroep en - vanwege de combinatie van de cure én care-zorg die Treant levert – grote ontwikkelkansen op het gebied van ouderenzorg. En: het is fantastisch wonen in het Noorden. Ruim, rustig en groen.

Bij Treant profiteer je van de kleinschaligheid van onze locaties én de grootte en veelzijdigheid van Treant als geheel: variatie in je dagelijks werk, ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke aandacht voor onze patiënten, bewoners en hun naasten.

Nieuwsgierig?

Kom eens een weekend langs! Om een dag met onze zorgverleners mee te kijken én de regio te verkennen. Wij organiseren dat graag voor je. Je kunt onze afdeling Personeel, Organisatie & Opleidingen bereiken via 0591 65 56 56 of secretariaatpeno@treant.nl. Ook ondersteunen we jouw (eventuele) partner bij het vinden van werk in de regio. Bij Treant of daarbuiten. Direct solliciteren? Neem een kijkje op onze vacaturepagina. Je bent van harte welkom!