Updates rond het coronavirus › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Updates rond het coronavirus

Updates

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het coronavirus? Bekijk de pagina veelgestelde vragen rond het coronavirus.

Daarnaast kunt u bij verschillende instanties terecht:

  • Voelt u zich ziek of maakt u zich zorgen over uw gezondheid? Neem dan contact op met uw huisarts.
  • Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Kijk op rijksoverheid.nl/coronavirus of bel 0800 1351 (8.00 tot 22.00 uur).
  • Het callcenter van GGD Drenthe is op werkdagen geopend van 08.00 tot 18:00 uur en bereikbaar via het algemene nummer 0592 306 300. Het nummer is ook in het weekend bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur voor vragen over het coronavirus.
  • Het callcenter van GGD Groningen is op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur bereikbaar via 050 367 40 00.  Op de website van GGD Groningen staat aangegeven wanneer u dit nummer in het weekend kunt bellen. 
  • Team Landelijk Inforium Corona Infocentrum: www.coronacentrum.nl

Heeft u een zorginhoudelijke vraag, of een vraag over uw afspraak, neem dan contact op met uw behandelend arts.

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Er is helaas geen bezoek mogelijk op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling voor corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen. Dit geldt voor álle patiënten die opgenomen zijn op deze afdelingen, zowel voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus als voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste. Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk. Meer informatie

Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen en Friesland. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekers en voor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis